Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Ανταλλαγή υποθέσεων - Ποσοτικό σύστημα ζύγισης του κοτόπουλου και του κοτόπουλου
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα

Ανταλλαγή υποθέσεων - Ποσοτικό σύστημα ζύγισης του κοτόπουλου και του κοτόπουλου

2023-11-06

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Ανταλλαγή υποθέσεων - Ποσοτικό σύστημα ζύγισης του κοτόπουλου και του κοτόπουλου

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανταλλαγή υποθέσεων - Ποσοτικό σύστημα ζύγισης του κοτόπουλου και του κοτόπουλου  0

 

Στην σύγχρονη παραγωγή τροφίμων, η ζήτηση για προϊόντα κοτόπουλου συνεχίζει να αυξάνεται, θέτοντας υψηλότερες απαιτήσεις για την αποτελεσματικότητα της παραγωγής και την ποιότητα του προϊόντος.Η Tienye Intelligent προσφέρει μια λύση - μια ζυγαριά με κατσαρόλες, η οποία συνδυάζει ένα ανελκυστήρα αναρρίχησης, μια ζυγαριά με βίδες τύπου O 16 κεφαλών και έναν διανομέα για να ζυγίζει αποτελεσματικά και με ακρίβεια μπαστούνια 4 kg για να καλύπτει τις ανάγκες της σύγχρονης παραγωγής τροφίμων.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανταλλαγή υποθέσεων - Ποσοτικό σύστημα ζύγισης του κοτόπουλου και του κοτόπουλου  1

 

 

 

1·Κλίστριος μεταφορέας: βελτίωση της αποδοτικότητας επεξεργασίας υλικών

 

Το Inclined Conveyor χρησιμοποιεί ένα έξυπνο σύστημα ανύψωσης, το οποίο μπορεί να μεταφέρει γρήγορα και σταθερά τις πρώτες ύλες στην κορυφή της συνδυασμένης κλίμακας.Δεν βελτιώνει μόνο την αποδοτικότητα του χειρισμού υλικών, αλλά εξασφαλίζει επίσης τη συνέχεια της γραμμής παραγωγής και αποφεύγει διακοπές και σπατάλη στην παραγωγή.

 

 

2·16 κεφαλή ζυγαρωτή ζυγαριά τύπου O: ακριβής ζύγιση, βελτίωση της ποιότητας του προϊόντος

 

Η κλίμακα με βίδες τύπου O με 16 κεφαλές είναι ένα είδος εξοπλισμού ζύγισης υψηλής ακρίβειας, το οποίο μπορεί να ζυγίζει γρήγορα και με ακρίβεια τα πόδια κοτόπουλου και άλλα προϊόντα κρέατος.Ο μοναδικός σχεδιασμός του και η προηγμένη τεχνολογία αισθητήρα του εξασφαλίζουν την ακρίβεια ζύγισης κάθε κοτόπουλου, διασφαλίζει την ποιότητα του προϊόντος και βελτιώνει την ικανοποίηση των καταναλωτών.

 

 

3 ̇Διανεμητής: Για να εξασφαλιστεί η ακριβής διανομή κάθε μπαστούνιας

 

Ο διανομέας μπορεί να συσκευάσει με ακρίβεια τα ζυγισμένα πόδια κοτόπουλου στο συγκεκριμένο δοχείο συσκευασίας.το βάρος και η ποσότητα κάθε κοτόπουλου πληρούν το προκαθορισμένο πρότυπο, αποφεύγοντας την σπατάλη των προϊόντων και βελτιώνοντας την αποδοτικότητα της παραγωγής.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανταλλαγή υποθέσεων - Ποσοτικό σύστημα ζύγισης του κοτόπουλου και του κοτόπουλου  2

 

 

Η χρήση κλίμακας βιδών με μπαστούνι όχι μόνο βελτιώνει την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα του προϊόντος της παραγωγής, αλλά μειώνει επίσης το κόστος παραγωγής.Ο υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης του μειώνει την ανάγκη για ανθρώπινο δυναμικό και βελτιώνει τη σταθερότητα και τη συνέχεια της παραγωγήςΕπιπλέον, η έξυπνη λειτουργία ελέγχου και παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο του συστήματος καθιστά την διαχείριση της παραγωγής πιο βολική.και μπορεί να κατανοήσει την κατάσταση λειτουργίας της γραμμής παραγωγής ανά πάσα στιγμή, προσαρμόζει τις παραμέτρους παραγωγής εγκαίρως και προσαρμόζεται στις αλλαγές της ζήτησης της αγοράς.

 

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανταλλαγή υποθέσεων - Ποσοτικό σύστημα ζύγισης του κοτόπουλου και του κοτόπουλου  3

 

 

Η ζυγαριά πολλαπλών κεφαλιών 12 κεφαλιών είναι κατάλληλη για ζύγιση μιας ποικιλίας προϊόντων τροφίμων και μη τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των κόκκων, των μπλοκ, της σκόνης και άλλων μορφών αντικειμένων.,κλπ., μπορούν να ζυγίζονται με ακρίβεια μέσω της κλίμακας συνδυασμού ζώνης για την κάλυψη των αναγκών παραγωγής διαφορετικών προϊόντων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανταλλαγή υποθέσεων - Ποσοτικό σύστημα ζύγισης του κοτόπουλου και του κοτόπουλου  4

 

Η ζυγαριά συνδυασμού χρησιμοποιεί αισθητήρες υψηλής ευαισθησίας και προηγμένους αλγόριθμους ζύγισης για να διασφαλίσει ότι κάθε στοιχείο που ζυγίζεται μπορεί να φτάσει στο στόχο του.Είτε πρόκειται για ένα μικρό στοιχείο είτε για ένα μεγάλο στοιχείο, η ζυγαριά συνδυασμού ζώνης μπορεί να επιτύχει ακριβή ζύγιση και να βελτιώσει την ποιότητα του προϊόντος.

 

 

 

Ως ένα από τα βασικά συστατικά της αυτοματοποιημένης γραμμής παραγωγής, η συνδυασμένη κλίμακα τύπου ζώνης συνδέεται απρόσκοπτα με άλλους εξοπλισμούς αυτοματισμού για την κατασκευή μιας εξαιρετικά ευφυούς γραμμής παραγωγής.Η λειτουργία της χειροκίνητης σίτισης, η αυτόματη ζύγιση και η αυτόματη διαλογή βελτιώνουν την αποδοτικότητα της παραγωγής, μειώνουν τη χειροκίνητη παρέμβαση και μειώνουν το κόστος εργασίας.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Weigher Multihead κόκκων Προμηθευτής. 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.