Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Περίπτωση που μοιράζεται το ζύγισμα & που συσκευάζει τη λύση στα τρόφιμα της Pet
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα

Περίπτωση που μοιράζεται το ζύγισμα & που συσκευάζει τη λύση στα τρόφιμα της Pet

2022-03-28

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Περίπτωση που μοιράζεται το ζύγισμα & που συσκευάζει τη λύση στα τρόφιμα της Pet

 

Αυτά τα τρόφιμα κατοικίδιων ζώων που ζυγίζουν και σύστημα συσκευασίας σχεδιάζονται για να ενσωματωθούν με στα πολλαπλάσια συστήματα εξοπλισμού, τα οποία μπορούν να πραγματοποιήσουν τη μίξη δέκα διαφορετικών τροφών στις διαφορετικές αναλογίες και τη συσκευασία σύμφωνα με τις διαφορετικές ποσοτικές τιμές, οι οποίες μπορούν να καλύψουν τις ποσοτικές απαιτήσεις των κατοικίδιων ζώων των διάφορων ηλικιών στην αγορά. φάτε.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Περίπτωση που μοιράζεται το ζύγισμα & που συσκευάζει τη λύση στα τρόφιμα της Pet  0

 

 

Το σύστημα μπορεί να τοποθετήσει τις διαταγές μέσω κινητό APP, να αποσυναρμολογήσει τις διαταγές στο υπόβαθρο και να τακτοποιήσει την παραγωγή, και να τους διαβιβάσει στο σύστημα μέσω Ethernet για να εκτελέσει την παραγωγή. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής, ο πελάτης μπορεί να ελέγξει την ολόκληρη διαδικασία σε πραγματικό - ο χρόνος, και μετά από την παραγωγή ολοκληρώνεται, τα στοιχεία παραγωγής θα ταϊστούν αυτόματα πίσω στον πελάτη.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Περίπτωση που μοιράζεται το ζύγισμα & που συσκευάζει τη λύση στα τρόφιμα της Pet  1

 

 

Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του συστήματος είναι ότι μπορεί να συναντήσει την παραγωγή διαταγής των μικρών ποσοτήτων και πολλών ποικιλιών που τα συνηθισμένα εργοστάσια δεν μπορούν να κάνουν, και μπορεί να πραγματοποιήσει τη βιομηχανία 4,0 ευφυής συσκευασία με έναν αυτοματοποιημένο, ευφυή και αποδοτικό τρόπο.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Περίπτωση που μοιράζεται το ζύγισμα & που συσκευάζει τη λύση στα τρόφιμα της Pet  2

 

 

Πραγματοποίηση λειτουργίας συστημάτων: applet APP πελατών που λαμβάνει την αποσύνθεση διαταγής cErp διαταγών → και που ταξινομεί ανώτερο και χαμηλότερο υπολογιστών → στοιχείων τον έλεγχο ανταλλαγής → κεντρικό ολοκληρωμένο (συμπεριλαμβανομένου του υλικού που αναμιγνύει)

 

 

10 ανεξάρτητα αυτόματα ζυγίζοντας συστήματα χορήγησης της δόσης προαιρετικά σύμφωνα με τη συνταγή.

αυτορρυθμιζόμενο checkweighing σύστημα σύμφωνα με το βάρος προϊόντων.

σύστημα ανίχνευσης και απόρριψης μετάλλων.

προαιρετική ανεξάρτητη τσάντα 2 που κατασκευάζει τα συστήματα σύμφωνα με τον τύπο τσαντών, συμπεριλαμβανομένης της σε πραγματικό χρόνο εκτύπωσης των πληροφοριών προϊόντων.

 

 

Αφότου λαμβάνει ο πελάτης τη διαταγή, η διαταγή τακτοποιείται αυτόματα για την παραγωγή, ο σε πραγματικό χρόνο έλεγχος στο δίκτυο τοπικής περιοχής, οι επιτόπιες πληροφορίες είναι σαφείς με μια ματιά, ψηφιακή παραγωγή και ψηφιακή διαχείριση.

 

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Weigher Multihead κόκκων Προμηθευτής. 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.