Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Συστήματα ζύγισης και συσκευασίας κατεψυγμένων ζαχαροπλασμάτων και κρέατων
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα

Συστήματα ζύγισης και συσκευασίας κατεψυγμένων ζαχαροπλασμάτων και κρέατων

2023-12-25

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Συστήματα ζύγισης και συσκευασίας κατεψυγμένων ζαχαροπλασμάτων και κρέατων

 

Τα γρήγορα κατεψυγμένα τρόφιμα αναφέρονται στα τρόφιμα που καταψύγονται και διατηρούνται γρήγορα με την τεχνολογία κατάψυξης.κρεατόμπαλες και ούτω καθεξήςΤα τρόφιμα αυτά συνήθως παράγονται μαζικά και συσκευάζονται σε εργοστάσια παραγωγής, στη συνέχεια καταψύκονται γρήγορα μέσω συσκευών κατάψυξης και τελικά συσκευάζονται σε προϊόντα γρήγορης κατάψυξης που μπορούν να αγοράσουν οι καταναλωτές.

 

 

Η γραμμή συσκευασίας TOUPACK Intelligent Weighing Packaging είναι μια πολυλειτουργική συσκευή που έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να καλύπτει τις ποσοτικές ανάγκες συσκευασίας διαφόρων κατεψυγμένων τροφίμων.Βάσει των χαρακτηριστικών των διαφόρων υλικών, παρέχουμε βέλτιστες λύσεις για τη διασφάλιση της αποτελεσματικότητας και της ακρίβειας της διαδικασίας συσκευασίας.μπορεί επίσης να προσαρμοστεί στο κρύο και χαμηλής θερμοκρασίας περιβάλλον εργασίας, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία και αξιοπιστία στη γραμμή παραγωγής σας.

 

 

ΜΕΡΟΣ 01 Σύστημα ζύγισης και συσκευασίας ψυγμένων ντόμπλων

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συστήματα ζύγισης και συσκευασίας κατεψυγμένων ζαχαροπλασμάτων και κρέατων  0

 

 

Λύση: Τείχος μεταφοράς + 14 κεφαλές πολυκεφαλής ζυγός + ανελκυστήρας κουβάς τύπου Z + περιστροφική συσκευή συσκευασίας σακουλών

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συστήματα ζύγισης και συσκευασίας κατεψυγμένων ζαχαροπλασμάτων και κρέατων  1

 

 

 

  

 

 

 

ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ

 

Προηγμένη τεχνολογία απομόνωσης:Έχουμε εισαγάγει προηγμένη τεχνολογία υλικών διαφάνειας διαφάνειας για να αποτρέψει έξυπνα τα προβλήματα της συντριβής και κολλημένα υλικά και να εξασφαλίσει την ομαλή πρόοδο της διαδικασίας παραγωγής.

 

 

Όμορφα σχεδιασμένη επικάλυψη: Ο συνδυασμός της μορφωμένης πλάκας και της επικάλυψης από τεφλόν όχι μόνο δίνει στο προϊόν μια μοναδική εμφάνιση, αλλά παρέχει επίσης ένα ιδανικό περιβάλλον για τον χειρισμό κολλώμενων υλικών.Αυτό το σχέδιο κάνει το υλικό εύκολο να απελευθερωθεί, ομαλή πτώση, βελτίωση της παραγωγικής απόδοσης.

 

Εξαιρετικά αδιάβροχο σχεδιασμό: Τα προϊόντα μας επιτυγχάνουν το IP65 αδιάβροχο βαθμό και έχουν εξαιρετικές αδιάβροχες επιδόσεις.που προσφέρει μεγάλη ευκολία στο έργο καθαρισμού και εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο παραγωγής.

 

 

 

 

 

ΜΕΡΟΣ 02 Σύστημα ζύγισης και συσκευασίας κατεψυγμένων κρέατων

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συστήματα ζύγισης και συσκευασίας κατεψυγμένων ζαχαροπλασμάτων και κρέατων  2

 

Το σύστημα ζύγισης και συσκευασίας κατεψυγμένων κρεατοκοκαλιών είναι μια έξυπνη συσκευή που έχει σχεδιαστεί για την παραγωγή κατεψυγμένων κρεατοκοκαλιών με σκοπό τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας, της ακρίβειας και της προσαρμοστικότητας της διαδικασίας συσκευασίας.Το σύστημα χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία ζύγισης για να εξασφαλίσει το ακριβές και ελεγχόμενο βάρος κάθε κατεψυγμένου σφουγγαριού, επιτυγχάνοντας έτσι ποιοτική ποσοτική συσκευασία.

 

 

Λύση: ανελκυστήρας κουβάς τύπου Z + ζυγαστήρα πολλαπλών κεφαλιών 14 κεφαλιών + πλατφόρμα εργασίας (ειδικά κατασκευασμένη)

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συστήματα ζύγισης και συσκευασίας κατεψυγμένων ζαχαροπλασμάτων και κρέατων  3

 

  

 

 

ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΙΛΗΨΗΣ

 

Στόχος βάρος: 454 γραμμάρια.

Ακρίβεια ζύγισης: ±0,5g

Ταχύτητα ζύγισης: 65BPM

 

Η επιλογή ενός συστήματος ζύγισης και συσκευασίας κατεψυγμένων σφουγγαριών όχι μόνο συμβάλλει στη βελτίωση του τεχνικού επιπέδου της γραμμής παραγωγής, αλλά παρέχει επίσης μια αξιόπιστηαποτελεσματική και ακριβής λύση για την παραγωγή των κατεψυγμένων τροφίμων σας.

 

 

Η επιλογή ενός συστήματος ζύγισης και συσκευασίας κατεψυγμένων σφουγγαριών όχι μόνο συμβάλλει στη βελτίωση του τεχνικού επιπέδου της γραμμής παραγωγής, αλλά παρέχει επίσης μια αξιόπιστηαποτελεσματική και ακριβής λύση για την παραγωγή των κατεψυγμένων τροφίμων σας.

 

 

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Weigher Multihead κόκκων Προμηθευτής. 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.