Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Σύστημα ζύγισης & συσκευασίας 「 TOUPACK x Lay's 」Τσιπ πατάτας
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα

Σύστημα ζύγισης & συσκευασίας 「 TOUPACK x Lay's 」Τσιπ πατάτας

2023-07-24

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Σύστημα ζύγισης & συσκευασίας 「 TOUPACK x Lay's 」Τσιπ πατάτας

 

 

 

TOUPACK έχει δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο τσιπ πατατών που ζυγίζει και το σύστημα συσκευασίας για έβαλε, το εμπορικό σήμα τσιπ παγκόσμιων κύριο πατατών. Αυτό το σύστημα θα επιτρέψει έβαλε την παραγωγικότητα για να είναι αποδοτικότερο, ακριβές και γρηγορότερο.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σύστημα ζύγισης & συσκευασίας 「 TOUPACK x Lay's 」Τσιπ πατάτας 0

 

Έβαλε είναι ένα εμπορικό σήμα των τσιπ πατατών που ήταν κύριων και που χρησιμοποιήθηκαν από τη Pepsico, αμερικανικές τρόφιμα και μια επιχείρηση ποτών. Έβαλε τα τσιπ είναι γνωστός για τις διαφορετικές γεύσεις και τις τραγανές συστάσεις τους, συμπεριλαμβανομένης της πεδιάδας, του άλατος, της ντομάτας, του γιαουρτιού και του κρεμμυδιού.

 

 

# Ζύγισμα και συστήματα συσκευασίας για τα τσιπ πατατών - λύσεις #

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σύστημα ζύγισης & συσκευασίας 「 TOUPACK x Lay's 」Τσιπ πατάτας 1

 

 

 

# Ζύγισμα και σύστημα συσκευασίας για τα τσιπ-λειτουργικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα πατατών #

 

 • Ανώτερη ακρίβεια

Εξοπλισμένο με τα προηγμένα κύτταρα φορτίων και τους ακριβείς αλγορίθμους, τσιπ πατατών TZY το ευφυές που ζυγίζει και σύστημα συσκευασίας εξασφαλίζει το ακριβές βάρος κάθε τσάντας τσιπ πατατών και αποφεύγει ή. Κάθε τσιπ θα καταδείξει τέλεια την τελευταία αναζήτηση Ritz της ποιότητας.

 • Αποδοτικότητα αυτοματοποίησης

Το σύστημα υιοθετεί τις ευφυείς αυτόματες λειτουργίες συσκευασίας για να γεμίσει τα τσιπ στις τσάντες γρήγορα και χωρίς σφάλμα, χωρίς ανθρώπινη επέμβαση. Η γραμμή παραγωγής θα τρέξει αποτελεσματικά, σημαντικά να μειώσει τα κόστη εργασίας και την αύξηση της παραγωγικότητας και της ικανότητας.

 • Εύκαμπτη προσαρμογή

Το ευφυές τσιπ πατατών Tianzhiye που ζυγίζει και σύστημα συσκευασίας έχει την εύκαμπτη δυνατότητα ρύθμισης να προσαρμοστεί στις διαφορετικές προδιαγραφές συσκευασίας και τις ανάγκες προϊόντων. Είτε στις μικρές τσάντες είτε τις μεγάλες συσκευασίες, τα συστήματά μας συναντιούνται έβαλαν τις διαφορετικές ανάγκες αγοράς.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σύστημα ζύγισης & συσκευασίας 「 TOUPACK x Lay's 」Τσιπ πατάτας 2

 

 

 

Το τσιπ πατατών που ζυγίζει και σύστημα συσκευασίας είναι επίσης εξοπλισμένο με έναν καθαρίζοντας τοίχο χοανών με σκοπό να εξασφαλίσει υγιεινά, ακριβή αποτελέσματα ζυγίσματος, ζωή εξοπλισμού αύξησης και να διατηρήσει τα πρότυπα ποιότητας των προϊόντων. Αυτό βοηθά να προστατεύσει τις υγείες και ασφάλειες των καταναλωτών και βελτιώνει την απόδοση και την αξιοπιστία των κλιμάκων συνδυασμού.

 

 • Καθαρίζοντας τοίχος χοανών

Το τσιπ πατατών που ζυγίζει και συστήματα συσκευασίας είναι επίσης εξοπλισμένο με έναν καθαρίζοντας τοίχο χοανών, με σκοπό να εξασφαλίσει υγιεινά, ακριβή αποτελέσματα ζυγίσματος, ζωή εξοπλισμού αύξησης και να διατηρήσει τα πρότυπα ποιότητας των προϊόντων. Αυτό βοηθά να προστατεύσει τις υγείες και ασφάλειες του καταναλωτή και βελτιώνει την απόδοση και την αξιοπιστία των κλιμάκων συνδυασμού.

 • Υγιεινή και ασφάλεια

Οι τοίχοι χοανών κλίμακας συνδυασμού μπορούν να συσσωρεύσουν το ρύπο, το υπόλειμμα και τα βακτηρίδια. Ο κανονικός καθαρισμός αποβάλλει αυτούς τους μολυσματικούς παράγοντες και εξασφαλίζει ότι η χοάνη αποστειρώνεται για να αποτρέψει τα ζητήματα παράλληλης μόλυνσης και ασφαλείας των τροφίμων.

 • Ακριβές ζύγισμα

Ο ρύπος και το υπόλειμμα στους τοίχους χοανών μπορούν να έχουν επιπτώσεις στην ακρίβεια της κλίμακας. Με τον καθαρισμό των τοίχων χοανών, αυτοί οι παρεμβαίνοντας παράγοντες μπορούν να εξαλειφτούν, εξασφαλίζοντας την ακρίβεια των κλιμάκων συνδυασμού για τα ακριβή αποτελέσματα ζυγίσματος.

 • Αυξανόμενη ζωή υπηρεσιών

Ο κανονικός καθαρισμός των τοίχων χοανών θα επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών της κλίμακας συνδυασμού. Η συσσώρευση του ρύπου και του υπολείμματος μπορεί να προκαλέσει τη ζημία στον εξοπλισμό, που οδηγεί στη δυσλειτουργία ή τη ζημία. Ο καθαρισμός κρατά τον εξοπλισμό σε καλή κατάσταση και μειώνει την ανάγκη για τις επισκευές και τις αντικαταστάσεις.

 • Διατήρηση των ποιοτικών προτύπων

Σε μερικές βιομηχανίες, ιδιαίτερα τα τρόφιμα και οι βιομηχανίες φαρμάκων, ποιότητα των προϊόντων και απαιτήσεις υγιεινής είναι πολύ αυστηρά. Ο καθαρισμός των τοίχων των χοανών κλίμακας συνδυασμού είναι ένα σημαντικό μέρος της εξασφάλισης ότι το προϊόν ανταποκρίνεται στα πρότυπα που απαιτούνται για να ικανοποιήσουν τις ρυθμιστικές απαιτήσεις και τις προσδοκίες πελατών.

 

 

 

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Weigher Multihead κόκκων Προμηθευτής. 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.