Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Ένα ταξίδι στον Καναδά για την εταιρεία TOUPACK
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα

Ένα ταξίδι στον Καναδά για την εταιρεία TOUPACK

2023-12-11

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Ένα ταξίδι στον Καναδά για την εταιρεία TOUPACK

 

 

Πρόσφατα, η ελίτ ομάδα του Τμήματος Εξωτερικού Εμπορίου της Guangdong TOUPACK Intelligent Equipment Co., Ltd. επισκέφθηκε την Καναδική Έκθεση συσκευασίας (PACKEX TORONTO) και επισκέφθηκε τους πελάτες.Η Canadian Packaging Show (PACKEX TORONTO) είναι η μεγαλύτερη έκθεση που υποστηρίζεται από την Canadian Packaging AssociationΓια τις κινέζικες εταιρείες συσκευασίας, η αγορά συσκευασιών είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη.Αυτή είναι η καλύτερη πλατφόρμα για να εισέλθεις στην καναδική αγορά..

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένα ταξίδι στον Καναδά για την εταιρεία TOUPACK 0

 

 

Μετά την έκθεση, ο πελάτης κανονίστηκε να συναντηθεί στην έκθεση PACKEX TORONTO, και ο πελάτης ήταν ένα εργοστάσιο που ειδικεύεται στην επεξεργασία κρέατος.Οι πελάτες επαίνεσαν τη μηχανική εμφάνιση και τη διαδικασία κατασκευής μας με ζυγαριά, οι πελάτες είπαν ότι είχαν προσπαθήσει να αγοράσουν εξοπλισμό από πολλές εταιρείες, αλλά συχνά αντιμετώπιζαν λάθος προϊόντα, εικόνες και άλλα προβλήματα, μέχρι που συναντήθηκαν μαζί μας.Δεν είναι τσιγκούνηδες να επαινούν ότι μόνο τα προϊόντα μας είναι όμορφα φτιαγμένα και πραγματικά πληρούν τις απαιτητικές απαιτήσεις τους για την ποιότητα.

 

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένα ταξίδι στον Καναδά για την εταιρεία TOUPACK 1

 

 

 

Την επόμενη μέρα, επισκεφθήκαμε το εργοστάσιο του πελάτη και περιγράψαμε λεπτομερώς την επιτυχημένη λειτουργία των λύσεων ζύγισης και συσκευασίας για προϊόντα κρέατος.Η μελέτη περιπτώσεων υπογραμμίζει το μοναδικό ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα όσον αφορά την τεχνική αριστεία και την προσαρμογή στον τομέα της συσκευασίας κρέατος, καθώς και την ικανότητά μας να λύνουμε περίπλοκα προβλήματα.

 

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένα ταξίδι στον Καναδά για την εταιρεία TOUPACK 2

 

 

Οι πελάτες μας επαινούν την τεχνική μας εμπειρογνωμοσύνη και τη στάση εξυπηρέτησης και μας προσκαλούν για βαθύτερη συνεργασία.Αυτή η επιτυχημένη διαπραγμάτευση ενισχύει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε προηγμένες λύσεις συσκευασίας στην παγκόσμια βιομηχανία κρέατος και ζωγραφίζει ένα λαμπρό μέλλον για την ανάπτυξη μας στην καναδική αγορά. "

 

 

 

Υπόθεση 01 Σύστημα ζύγισης και συσκευασίας στήθους κοτόπουλου

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένα ταξίδι στον Καναδά για την εταιρεία TOUPACK 3

 

 

 

Το σύστημα ζύγισης και συσκευασίας στήθους κοτόπουλου είναι σχεδιασμένο για αυτόματο σύστημα ζύγισης τροφίμων και συσκευασίας εξοπλισμού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως σε όλα τα είδη κολλώδους κρέατος ποσοτικής ζύγισης,Συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιορισμένων στα κοτόπουλαΤο σύστημα διασφαλίζει ότι το βάρος του στήθους σε κάθε συσκευασία πληροί προκαθορισμένα πρότυπα μέσω μιας συνδυασμένης κλίμακας υψηλής ακρίβειας και ενός αυτοματοποιημένου συστήματος παράδοσης.αυξάνοντας έτσι την αποδοτικότητα της παραγωγής, διασφαλίζοντας τη συνέπεια των προϊόντων και τη συμμόρφωση με τα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας των τροφίμων.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένα ταξίδι στον Καναδά για την εταιρεία TOUPACK 4

 

Σχέδιο συστήματος

 

1Ανέβασα το ασανσέρ.

2. 16-κεφαλής ζυγαριά τύπου O 5L

3- Διαχωριστικό.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένα ταξίδι στον Καναδά για την εταιρεία TOUPACK 5

 

 

 

Η ροή εργασίας

1Το στήθος κοτόπουλου μεταφέρεται στην συνδυασμένη ζυγαριά με αναβαθμισμένο ανελκυστήρα για ζύγιση.

2- βιδωτή ζυγαριά για ποσοτική ζύγιση, ενώ είναι εξοπλισμένη με οθόνη παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο, βολική ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε, παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της λειτουργίας της ζυγαρίας.

3Τα κατάλληλα στήθη κοτόπουλου και τα κεφάλια ζυγίζονται ξεχωριστά και προετοιμάζονται για τη μεταγενέστερη επεξεργασία της συσκευασίας.

 

 

 

Υπόθεση 02 Σύστημα ζύγισης τροφίμων με φουσκωτή (κατασκευές από χαρτί)

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένα ταξίδι στον Καναδά για την εταιρεία TOUPACK 6

 

 

Το σύστημα πλήρωσης με ζύγιση φουσκωμένων τροφίμων είναι ένα είδος μηχανής για ποσοτική ζύγιση και συσκευασία φουσκωμένων τροφίμων (όπως τσιπς πατάτας, κροσέ, ποπ-κορν, κλπ.).) σε αυτόματη γραμμή παραγωγής.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένα ταξίδι στον Καναδά για την εταιρεία TOUPACK 7

 

 

 

Σχέδιο συστήματος

1. 20 κεφάλια 16 κουβάδες συνδυασμένη ζυγαριά

2. πλατφόρμα εργασίας·

3. ανελκυστήρας τύπου Z·

4Μηχανή επιθεώρησης χρυσού (οριζόντια)

5. Μηχανή διπλού σταθμού πλήρωσης;

6. 220 ζυγαριά ελέγχου·

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένα ταξίδι στον Καναδά για την εταιρεία TOUPACK 8

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένα ταξίδι στον Καναδά για την εταιρεία TOUPACK 9

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένα ταξίδι στον Καναδά για την εταιρεία TOUPACK 10

 

 

Η ροή εργασίας

1Οι πρώτες ύλες περνάνε από το μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων και εισέρχονται στο δοχείο του ανελκυστήρα Z. Εάν ανιχνευθεί μέταλλο, ο χειριστής το αφαιρεί χειροκίνητα.

2Ο ανυψωτής τύπου Z ανυψώνει τις πρώτες ύλες στην θήκη τροφοδοσίας στην συνδυασμένη κλίμακα.

3Η συνδυασμένη κλίμακα υιοθετεί τη λειτουργία εργασίας διπλών δέκα κεφαλιών, η οποία χωρίζεται σε δύο περιοχές AB, κάθε περιοχή έχει 10 σύνολα μονάδων ζύγισης.Η έξοδος της συνδυασμένης κλίμακας είναι εξοπλισμένη με διπλό θάλαμο συγκεντρωτικό θόλωμαΜετά την ζύγιση, το υλικό τοποθετείται στο θάλαμο AB της θήκης για την προσωρινή αποθήκευση.το κουτί χαρτιού εισέρχεται στο τέλος πλήρωσης από τη μηχανή πλήρωσης, συνδέεται με το σήμα της μηχανής συσκευασίας και το υλικό εισέρχεται στη μηχανή πλήρωσης.

4Μετά την πλήρωση, το προϊόν εισέρχεται στην αυτόματη μηχανή ελέγχου 220 για ανίχνευση βάρους.

 

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Weigher Multihead κόκκων Προμηθευτής. 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.