Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Συμμετοχή περιπτώσεων Πακέτο ζύγισης τοφού
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα

Συμμετοχή περιπτώσεων Πακέτο ζύγισης τοφού

2024-03-15

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Συμμετοχή περιπτώσεων Πακέτο ζύγισης τοφού

 

 

 

 

 

 

Βίντεο συσκευασίας με ζύγισμα τουτοφού

 

https://youtu.be/6zRQHtkqRC8

 

 

Το σύστημα ζύγισης και συσκευασίας του τοφού είναι κατάλληλο για όλα τα είδη προϊόντων που πρέπει να ζυγίζονται και να συσκευάζονται, όπως σφαιρίδια βοδινού κρέατος, αποξηραμένα φρούτα, σφαιρίδια ψαριού κλπ.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συμμετοχή περιπτώσεων Πακέτο ζύγισης τοφού  0

 

 

 

 

1Αύξηση αναρρίχησης:Χρησιμοποιείται για την ανύψωση του τοφού από το έδαφος ή την περιοχή αποθήκευσης στο ύψος του πίνακα ζύγισης, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και συνεπή διαδικασία.

 

 

Δοκίμασμα συνδυασμού 2 ∆14 κεφαλιών:Χρησιμοποιώντας τεχνολογία ζύγισης πολλαπλών κεφαλιών, μπορεί να ζυγίζεται ταυτόχρονα πολλαπλές μορφές τοφού,βελτίωση της αποτελεσματικότητας ζύγισης και διασφάλιση του ακριβούς βάρους κάθε συσκευασίας τοφού.

 

 

 

Η συσκευή συσκευασίας τύπου σακούλας:Σύμφωνα με το βάρος του τοφού μετά από ζύγιση, το φορτώνει αυτόματα σε μια προετοιμασμένη σακούλα και το σφραγίζει για να εξασφαλίζεται η υγιεινή και η ασφάλεια του προϊόντος.

 

 

 

4Πλατφόρμα υποστήριξης:Προσφέρει μια σταθερή επιφάνεια εργασίας για το προσωπικό για τη λειτουργία και την παρακολούθηση της λειτουργίας του συστήματος ζύγισης και συσκευασίας,καθώς και για την αποθήκευση των απαραίτητων υλικών συσκευασίας και εργαλείων.

 

 

 

 

 

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Weigher Multihead κόκκων Προμηθευτής. 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.