Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Χαρακτηριστική αρχή σύνθεσης και εργασίας Weigher Multihead
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα

Χαρακτηριστική αρχή σύνθεσης και εργασίας Weigher Multihead

2023-03-14

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Χαρακτηριστική αρχή σύνθεσης και εργασίας Weigher Multihead

 

 

 

Πολλοί χρήστες που μπήκαν σε μόλις την επαφή με weigher multihead δεν εξοικειώνονται πολύ με weigher multihead, ή ακόμα και δεν ξέρουν τι weigher multihead είναι χρησιμοποιημένος ξέν. Για αυτόν τον λόγο, σήμερα για σας για να εισαγάγεις λεπτομερώς ποιος είναι weigher multihead, και το σχετικό περιεχόμενο weigher multihead. Ελπίδα να ενισχυθούν να καταλάβετε καλύτερα weigher multihead.

 

 

Τι είναι weigher multihead;

 

 

Weigher Multihead αποτελείται από διάφορη ανεξάρτητη τροφή και η δομή απαλλαγής της ζυγίζοντας μονάδας, ο υπολογιστής που χρησιμοποιεί την αρχή του συνδυασμού θα ζυγίζει το φορτίο μονάδων για τον αυτόματο βέλτιστο υπολογισμό συνδυασμού, να φτάσει τον πιό στενό στην αξία βάρους στόχων του συνδυασμού βάρους για τη συσκευασία. Η συνδυασμένη κλίμακα τοποθετείται στη λειτουργώντας πλατφόρμα για να ζυγίσει και να συσκευάσει τα ξεφγμένα τρόφιμα, τα τρόφιμα πρόχειρων φαγητών και τα διάφορα μόρια τροφίμων. Χρησιμοποιείται με την κάθετη μηχανή συσκευασίας, τη μηχανή συσκευασίας μορίων, το μεταφορέα, τη μηχανή συσκευασίας μαξιλαριών και την πολυσύνθετη μηχανή συσκευασίας. Είναι ένας από τον εξοπλισμό πυρήνων του αυτόματου συστήματος συσκευασίας.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Χαρακτηριστική αρχή σύνθεσης και εργασίας Weigher Multihead  0

 

 

 

Πηγή weigher multihead:

 

 

Στη δεκαετία του '70, η ιαπωνική γεωργική ένωση ζήτησε από τις ζυγίζοντας επιχειρήσεις για να ζυγίσει τα πράσινα πιπέρια. Στην Ιαπωνία, το πράσινο πιπέρι συσκευάζεται συνήθως στις τσάντες υπό μορφή ποσοτικής συσκευασίας στις υπεραγορές, εάν κάθε τσάντα της πράσινης ποσοτικής αξίας πιπεριών είναι 120 γραμμάρια, αυτό είναι πολύ δύσκολο να γεμίσει 120 γραμμάρια. Δεδομένου ότι ένα ενιαίο πράσινο βάρος πιπεριών είναι πιό μεγάλο, και η διαφορά είναι μεγαλύτερη, λιγότερο σχετικός με τα συμφέροντα των καταναλωτών, περισσότερο σχετικός με το κόστος της επιχείρησης. Ο παραδοσιακός τρόπος είναι χειρωνακτικό ζύγισμα, δηλ., ζυγίζοντας σε μια στατική ηλεκτρονική κλίμακα, προσθέτει επάνω σε 115 γραμμάρια πράσινου πιπεριού ένα προς ένα, και έπειτα είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθούν 5 γραμμάρια πράσινου πιπεριού για να προσθέσει, πρέπει να πάρετε ένα μικρότερο πράσινο πιπέρι από 115 γραμμάρια, και να προσθέσετε ένα άλλο μεγαλύτερο πράσινο πιπέρι. Εάν το βάρος είναι πολύ περισσότερο από 120 γραμμάρια ή λιγότερο από 120 γραμμάρια, η ανωτέρω εργασία πρέπει να επαναληφθεί, έτσι η αποδοτικότητα ζυγίσματος είναι πολύ χαμηλή, και είναι δύσκολο να επιτύχει κοντά στα αποτελέσματα βάρους στόχων (ποσοτική αξία). Μετά από πολλές έρευνα και έρευνα, το τεχνικό προσωπικό έλυσε επιτυχώς το πρόβλημα ζυγίσματος του πράσινου πιπεριού με τη χρησιμοποίηση της αρχής ζυγίσματος συνδυασμού. Μερικές μεγάλες επιχειρήσεις τροφίμων θα είναι ο οριζόμενος εξοπλισμός της.

 

 

Σύνθεση weigher multihead:

 

Η βασική σύνθεση της συνδυασμένης κλίμακας είναι: κύριο πιάτο δόνησης, κύρια μηχανή δόνησης, πιάτο δόνησης γραμμών, μηχανή δόνησης γραμμών, χοάνη, ζυγίζοντας κάδος, υδατόπτωση, χοάνη (προαιρετική), να περπατήσει μηχανή, οδηγώντας πίνακας, συσκευή μετατροπής ενότητας, κύριος πίνακας ελέγχου.

 

 

Αρχή εργασίας weigher multihead:

 

 

1. Το υλικό στέλνεται στη χοάνη αποθήκευσης από τον υλικό μεταφορέα. Όταν το υλικό προστίθεται στην προετοιμασμένη οριζόντια θέση, το ηλεκτρονικό μάτι στην πλευρά της χοάνης αποθήκευσης ανιχνεύει και στέλνει ένα σήμα για να κάνει το μεταφορέα να σταματήσει μέχρι το υλικό επίπεδο στις πτώσεις χοανών αποθήκευσης στην προετοιμασμένη οριζόντια θέση, και έπειτα το ηλεκτρονικό μάτι στέλνει το σήμα τροφών

 

2.The υλικό στη χοάνη αποθήκευσης, μέσω της δόνησης της κύριας μηχανής δόνησης για να κάνει το υλικό από το κύριο πιάτο δόνησης ομοιόμορφα στο πιάτο δόνησης γραμμών, για να ταΐσει το πιάτο δόνησης γραμμών

 

3.The η δόνηση του δονητή γραμμών αναγκάζει το υλικό για να απαλλαχθεί από το δονητή γραμμών και στη χοάνη για την αποθήκευση

 

4.When ο ζυγίζοντας κάδος ολοκληρώνει το τελευταίο ζύγισμα και εκκενώνοντας, την ανώτερη χοάνη ανοίγουν για να κάνει το υλικό να εισαγάγει το ζυγίζοντας κάδο για το ζύγισμα. Το σήμα παραγωγής διαβιβάζεται στη μητρική κάρτα της συσκευής ελέγχου μέσω του καλωδίου μολύβδου. Η ΚΜΕ στη μητρική κάρτα διαβάζει και καταγράφει το βάρος κάθε ζυγίζοντας κάδου, και επιλέγει έπειτα το ζυγίζοντας κάδο συνδυασμού ο πιό κοντά στο βάρος στόχων μέσω του υπολογισμού, της ανάλυσης και του συνδυασμού.

 

5.When που το σήμα σίτισης επιτρέπεται, τα ζητήματα ΚΜΕ μια εντολή για να αρχίσει τον οδηγό για να ανοίγει τον επιλεγμένο ζυγίζοντας κάδο, το υλικό στέλνεται μέσω της υδατόπτωσης στη χοάνη ή άμεσα στη μηχανή συσκευασίας, και το σήμα σίτισης έχει σταλεί στη μηχανή συσκευασίας για να ολοκληρώσει τη συσκευασία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Weigher Multihead κόκκων Προμηθευτής. 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.