Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Επισκόπηση έκθεσης|TOUPACK νοημοσύνη στη 133rd έκθεση καντονίου
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα

Επισκόπηση έκθεσης|TOUPACK νοημοσύνη στη 133rd έκθεση καντονίου

2023-04-19

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Επισκόπηση έκθεσης|TOUPACK νοημοσύνη στη 133rd έκθεση καντονίου

 

 

 

 

 

Στις 15 Απριλίου, η 133rd εισαγωγή της Κίνας και η έκθεση εξαγωγής («έκθεση καντονίου») προωθήθηκαν επίσημα μετά από τρία έτη απουσίας, και τους σφαιρικούς πελάτες που μαζεύτηκαν εδώ πάλι. Σαν καινοτόμο στον τομέα του ευφυούς ζυγίσματος και της συσκευασίας στην Κίνα, TOUPACK ευφυές φυσικά δεν θα μπορούσε να χάσει αυτήν την έκθεση.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επισκόπηση έκθεσης|TOUPACK νοημοσύνη στη 133rd έκθεση καντονίου  0

 

 

Σαν έναν από τους εκθέτες, Guangdong TOUPACK ευφυής Co. εξοπλισμού, το ΕΠΕ επέδειξε τα αναπτυγμένα προϊόντα του 14 επικεφαλής μεγάλη ταχύτητα που ζυγίζει και μηχανή συσκευασίας και αυτόματο checkweigher CW95 σε αυτήν την έκθεση. Οι δύο μηχανές προσέλκυσαν την προσοχή πολλών αγοραστών με την όμορφη εμφάνιση και την άριστη ποιότητά τους, και ο ενθουσιασμός της επιτόπιας διαπραγμάτευσης ήταν υψηλός.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επισκόπηση έκθεσης|TOUPACK νοημοσύνη στη 133rd έκθεση καντονίου  1

 

 

 

Επί του τόπου έκθεσης, το προσωπικό πωλήσεων στο θάλαμο εισήγαγε ενθουσιωδώς τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τα πλεονεκτήματα των προϊόντων στους αγοραστές, απάντησε στις ερωτήσεις τους και παρείχε τη σχετική πληροφορία και τα δείγματα. Γίνεται κατανοητό ότι η νοημοσύνη TOUPACK έχει λάβει σχεδόν 100 επαγγελματικές κάρτες από τους αγοραστές δύο ημέρες πριν από την έκθεση, και περισσότεροι αγοραστές έχουν προσθέσει τα στοιχεία επαφής για να κρατήσουν ο ένας στον άλλο την περαιτέρω διαπραγμάτευση.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επισκόπηση έκθεσης|TOUPACK νοημοσύνη στη 133rd έκθεση καντονίου  2

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επισκόπηση έκθεσης|TOUPACK νοημοσύνη στη 133rd έκθεση καντονίου  3

 

 

 

 

Η επιτυχία αυτής της έκθεσης καντονίου όχι μόνο παρέχει μια πλατφόρμα για τις επιχειρήσεις για να παρουσιάσει τη δύναμη και προϊόντα τους, αλλά και παρέχει μια ευκαιρία για τους εσωτερικούς και ξένους αγοραστές να γίνει κατανοητή η κινεζικές αγορά και οι επιχειρήσεις, η οποία βοηθούν να προωθήσουν την ανάπτυξη του εσωτερικού και εξωτερικού εμπορίου. Συγχρόνως, η επιχείρησή μας θα συνεχίσει να αυξάνει την επένδυση στην έρευνα και την ανάπτυξη, και να συνεχίζει να εισάγει τα πιό υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες για να παρέχει στους πελάτες μια καλύτερη εμπειρία.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επισκόπηση έκθεσης|TOUPACK νοημοσύνη στη 133rd έκθεση καντονίου  4

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Weigher Multihead κόκκων Προμηθευτής. 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.