Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Αυξήστε την επισκεψιμότητα στα περίπτερα: Καλέστε τους αγοραστές σας να παρακολουθήσουν δωρεάν την έκθεση!
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα

Αυξήστε την επισκεψιμότητα στα περίπτερα: Καλέστε τους αγοραστές σας να παρακολουθήσουν δωρεάν την έκθεση!

2024-01-16

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Αυξήστε την επισκεψιμότητα στα περίπτερα: Καλέστε τους αγοραστές σας να παρακολουθήσουν δωρεάν την έκθεση!

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυξήστε την επισκεψιμότητα στα περίπτερα: Καλέστε τους αγοραστές σας να παρακολουθήσουν δωρεάν την έκθεση!  0

 

 

Αυξήστε την επισκεψιμότητα στα περίπτερα: Καλέστε τους αγοραστές σας να παρακολουθήσουν δωρεάν την έκθεση!

Όλες οι προσκλήσεις eVIP είναι χωρίς κόστος για εσάς - περιλαμβάνονται με την αγορά χώρου έκθεσης.ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή συνδεδεμένες ψηφιακές διαφημίσεις στον ιστότοπο της εταιρείας σας. Your custom registration link includes a trackable code which will provide qualified buyers a FREE Exhibit Hall pass OR 15% off their Full or Limited Conference registration (Note that Conference registration gives free access to the Exhibit Hall)Οι προσκλήσεις αυτές δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την εγγραφή του προσωπικού του περίπτερου εκθέσεων, των προμηθευτών ή των μη εκθέτων προμηθευτών.

Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο Προσαρμοσμένης Καταχώρισης ή τον κωδικό Προσαρμοσμένης Καταχώρισης παρακάτω σε όλες τις προσπάθειες μάρκετινγκ σας για να προσφέρετε δωρεάν εγγραφή στους πελάτες σας.
* Αυτές οι προσκλήσεις ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιούνται για την εγγραφή του προσωπικού του περίπτερου εκθέσεων, των προμηθευτών ή των μη εκθέτων προμηθευτών.

Τρόποι πρόσκλησης των πελατών σας: Αντιγράψτε και επικολλήστε τον σύνδεσμο ή τον κωδικό εγγραφής σας (που παρατίθεται παρακάτω) στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε στον υποψήφιο ή τον τρέχοντα πελάτη σας
Συνδέστε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό σας με την εγγραφή με τον σύνδεσμό εγγραφής σας (που παρατίθεται παρακάτω)
Εταιρεία: Toptic Tech (Zhongshan) Co., Ltd.
Σύνδεσμος εγγραφής VIP της εταιρείας:Το αεροσκάφος πρέπει να είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρική ενέργεια και να είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρική ενέργεια.
Κωδικός εγγραφής VIP της εταιρείας: SENA2433200
Θα μπορείτε να παρακολουθείτε ποιος έχει εγγραφεί με το προσαρμοσμένο σύνδεσμό ή τον κωδικό σας και να κάνετε σχέδια για να τους δείτε στην εκδήλωση.

Αριθμός πελατών που έχουν εγγραφεί μέσω της Toptic Tech (Zhongshan) Co., Ltd. VIP Σύνδεσμος εγγραφής: 0

Μπορείτε να κάνετε κλικ στον αριθμό των εγγεγραμμένων ανωτέρω για να δείτε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες τους.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Weigher Multihead κόκκων Προμηθευτής. 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.