Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Επιδρομή στο χώρο της Έκθεσης Αλιείας του Τσιντάο, θαυμάσια, όλοι στο περίπτερο Α4-0819!
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα

Επιδρομή στο χώρο της Έκθεσης Αλιείας του Τσιντάο, θαυμάσια, όλοι στο περίπτερο Α4-0819!

2023-10-27

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Επιδρομή στο χώρο της Έκθεσης Αλιείας του Τσιντάο, θαυμάσια, όλοι στο περίπτερο Α4-0819!

 

 

 

 

 

Στις 25 Οκτωβρίου 2023, ξεκίνησε η Έκθεση Αλιείας του Qingdao, μια τριήμερη εκδήλωση που προσέλκυσε εμπειρογνώμονες αλιείας, επιχειρηματίες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο.Guangdong TOUPACK Intelligent Equipment Co.., LTD., θυγατρική της TOPTIC TICH (Zhongshan) Co., LTD., με την ενδογραμμική μηχανή διαλογής έξι βαρών.

 

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επιδρομή στο χώρο της Έκθεσης Αλιείας του Τσιντάο, θαυμάσια, όλοι στο περίπτερο Α4-0819!  0

 

 

 

Η TOPTIC TICH (Zhongshan) Co., LTD., επικεντρώνεται στην παροχή αυτοματοποιημένης ζυγής ελέγχου, μηχανής ανίχνευσης μετάλλων, ανιχνευτή ακτίνων Χ,Μηχανή διαλογής βάρους και λοιπό εξοπλισμόΣτο εκθεσιακό χώρο, παρουσιάζουμε μια διαφοροποιημένη και πολυκατηγοριακή δομή προϊόντων, με μια πλούσια ποικιλία κατηγοριών και στυλ.να παρέχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών προϊόντων και ποιοτικές υπηρεσίες για την πλειοψηφία των πελατών.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επιδρομή στο χώρο της Έκθεσης Αλιείας του Τσιντάο, θαυμάσια, όλοι στο περίπτερο Α4-0819!  1

 

 

 

Στην έκθεση, η επαγγελματική ομάδα πωλήσεων και το τεχνικό προσωπικό της εταιρείας TOPTIC όχι μόνο απάντησαν λεπτομερώς στις ερωτήσεις των επισκεπτών,αλλά τους έδειξε επίσης την αποτελεσματική λειτουργία της σε σειρά έξι ταξινομητή βάρους, και απέδειξε την ακριβή ικανότητα ταξινόμησης και ταξινόμησης βάρους του εξοπλισμού σε διάφορα προϊόντα θαλασσινών.

 

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επιδρομή στο χώρο της Έκθεσης Αλιείας του Τσιντάο, θαυμάσια, όλοι στο περίπτερο Α4-0819!  2

 

 

 

Η ενδογραμμική συσκευή διαλογής βάρους έξι επιπέδων χρησιμοποιείται ευρέως σε θαλάσσια, υδρόβια, ψάρια, πουλερικά, κατεψυγμένα προϊόντα και άλλα προϊόντα,που μπορούν να ταξινομούνται και να ταξινομούνται κατά βάρος σε υψηλή ταχύτητα και υψηλή ακρίβεια για την υποστήριξη της αποτελεσματικής λειτουργίας της γραμμής παραγωγής.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επιδρομή στο χώρο της Έκθεσης Αλιείας του Τσιντάο, θαυμάσια, όλοι στο περίπτερο Α4-0819!  3

 

 

Μέρος 01

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επιδρομή στο χώρο της Έκθεσης Αλιείας του Τσιντάο, θαυμάσια, όλοι στο περίπτερο Α4-0819!  4

 

 

Περιοχή βάρους: ≤ 5000 g

Ακρίβεια διαλογής: ±5~10g

Μέγιστη ταχύτητα διαλογής: 80-100BPM

 

 

Η περίπτωση διαλογής νωπών ψαριών ισχύει για τη μηχανή διαλογής σε σειρά έξι βάρους, η μηχανή αυτή υιοθετεί προηγμένη τεχνολογία διαλογής τύπου διαλογής βραχίονα αναστολής,μπορεί να ρυθμίζει αυτόματα τις παραμέτρους διαλογής σύμφωνα με διαφορετικούς τύπους και μεγέθη ψαριών, για να διασφαλίσει ότι κάθε ψάρι φτάνει στο προεπιλεγμένο βαθμό βάρους.

 

 

 

Μέρος 02

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επιδρομή στο χώρο της Έκθεσης Αλιείας του Τσιντάο, θαυμάσια, όλοι στο περίπτερο Α4-0819!  5

 

 

Περιοχή βάρους: 10g~1000g

Ακρίβεια διαλογής: ±0,3g

Μέγιστη ταχύτητα διαλογής: 160 bpm

 

 

Ολόκληρη η μηχανή διαλογής βάρος κοτόπουλου χρησιμοποιεί οκτώ επίπεδα μηχανή διαλογής βάρος, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο διαλογής της αναστροφής,που μπορεί να ταξινομηθεί γρήγορα και με ακρίβεια σύμφωνα με τα διαφορετικά βάρη ολόκληρου του κοτόπουλου, και στη διαδικασία διαλογής, μπορεί να αφαιρέσει με ακρίβεια όλα τα προϊόντα που δεν πληρούν τα πρότυπα, εξασφαλίζοντας την ακρίβεια και την ποιότητα των προϊόντων.

 

 

 

 

 

Μέρος 03

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επιδρομή στο χώρο της Έκθεσης Αλιείας του Τσιντάο, θαυμάσια, όλοι στο περίπτερο Α4-0819!  6

 

 

Περιοχή βάρους: ≤ 500 g

Ακρίβεια ζύγισης: ±0,5g~±3g

Μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς: 250 bpm (ανάλογα με την ταχύτητα χειροκίνητης εκφόρτωσης)

 

 

Ο διπλός κανάλι περιστροφικό πολυ-στάδιο διαχωρισμό χρησιμοποιεί την κλίση μέθοδο εξάλειψης για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, και έχουμε αρκετές επιτυχημένες περιπτώσεις διαχωρισμού,Συμπεριλαμβανομένου, χωρίς περιορισμό, του διαχωρισμού των ποδιών κοτόπουλουΟι πολυεπίπεδες ταξινομητές μπορούν να χειρίζονται προϊόντα όλων των μορφών και μεγεθών, εξασφαλίζοντας μια ακριβή και αποτελεσματική διαδικασία ταξινόμησης ενώ λειτουργούν σε υψηλές ταχύτητες.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επιδρομή στο χώρο της Έκθεσης Αλιείας του Τσιντάο, θαυμάσια, όλοι στο περίπτερο Α4-0819!  7

 

 

Η τεχνική ομάδα μας έχει μεγάλη εμπειρία στην εξατομίκευση της πλέον κατάλληλης λύσης διαλογής σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας.Είτε είναι μια μηχανική πρόκληση στο μέγεθος μιας πτέρυγας κοτόπουλου ή μια πρόκληση στο μέγεθος ενός καρπούΜε την τεχνολογία και τον εξοπλισμό μας, θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα διαλογής,βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και ικανοποίηση των αναγκών της αγοράς.

 

 

Η έκθεση συνεχίζεται και η TOPTIC θα περιμένει την άφιξη των πελατών στο περίπτερο A4-0819 του Διεθνούς Κέντρου Συνθηκών και Εκθέσεων του Qingdao Hongdao.

 

 

 

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Weigher Multihead κόκκων Προμηθευτής. 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.