Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Σύστημα ζύγισης και συσκευασίας μελονιών και ρυζιού
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα

Σύστημα ζύγισης και συσκευασίας μελονιών και ρυζιού

2024-05-13

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Σύστημα ζύγισης και συσκευασίας μελονιών και ρυζιού

Το σύστημα ζύγισης και συσκευασίας των σπόρων μελονού αποτελείται από ένα ζωντανό τροφοδοτικό, ένα ανελκυστήρα τύπου rampicante, ένα συνδυασμό 14 δοκιμών,5 λίτρα και μηχανή ζαχαροπλαστικής, με στόχο την παροχή αποτελεσματικής και ακριβούς υπηρεσίας ποσοτικού ζύγισης και συσκευασίας για τη διαμόρφωση μικρών κοκκίων υλικών.Η υιοθέτηση του συνολικού ισοζυγίου των δεκατέσσεριςΗ συσκευασία των σπόρων πεπόνιου και άλλων υλικών γίνεται με τη μέθοδο των 5 λίτρων, με υψηλή απόδοση και ακρίβεια, ώστε να ικανοποιούνται οι ανάγκες ζύγισης και αυτόματης συσκευασίας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σύστημα ζύγισης και συσκευασίας μελονιών και ρυζιού  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σύστημα ζύγισης και συσκευασίας μελονιών και ρυζιού  1

 

Σύστημα ζύγισης και συσκευασίας των σπόρων μελονού:

Συγκεντρωτική μέτρηση 14 τεστ 2,5L + ζαχαροπλαστική

Στόχος βάρους: 95 g

Ακριβότητα βάρους: ±0,5g

Ταχύτητα δοκιμής: 40 bpm

 

Πεδίο εφαρμογής

Το σύστημα είναι κατάλληλο για μια ποικιλία μικροδιασταλτικών κοκκοειδών υλικών με καλή ρευστότητα, συμπεριλαμβανομένου του τσαγιού, των σπόρων, των φασόλιων, των νιφάτων, της νωκιόλης κλπ.

 

Σύνθεση του συστήματος

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σύστημα ζύγισης και συσκευασίας μελονιών και ρυζιού  2

Δραστηριότητες

1 Λειτουργία αποδοτικής και ακριβούς ζύγισης: η συνδυασμένη ισορροπία των 2,Οι δεκατέσσερις δοκιμές υιοθετούν προηγμένη τεχνολογία ζύγισης για να εξασφαλίσουν την ακρίβεια και τη σταθερότητα της ζύγισης και να βελτιώσουν την παραγωγική απόδοση..

Αυτοματοποιημένη ζύγιση και συσκευασία: ολόκληρο το σύστημα μπορεί να ολοκληρώσει αυτόματα τη διαδικασία ζύγισης και συσκευασίας,μειώνοντας την χειροκίνητη παρέμβαση και βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα και τη συνοχή της παραγωγής.

Φόρμουλαρισμός και δοσολογία μικρών κομματιωμένων υλικών: το σύστημα είναι σε θέση να διαμορφώνει και να ζυγίζει με ακρίβεια μικρά κομματιωμένα υλικά για να ικανοποιεί τις διάφορες απαιτήσεις διαμόρφωσης.

Ευελιξία: Οι παραμέτροι βάρους και συσκευασίας μπορούν να ρυθμίζονται ανάλογα με την απαίτηση, ώστε να προσαρμόζονται σε προϊόντα με διαφορετικές προδιαγραφές και απαιτήσεις.


 

Χαρακτηριστικά μηχανικής

1 Alimentatore vibrante: μεταφέρει μικροσκοπικά κόκκια υλικά, όπως η μέση του καρπού, σε μια διαδοχική διαδικασία μέσω της δονήσεως,Για να διασφαλιστεί η συνεχής προμήθεια υλικών..

2 Ανυψώτης σάλας: χρησιμοποιεί ένα σχεδιασμό σάλας για να ανυψώνει τα υλικά σε επαρκή ύψος για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις βάρους και συσκευασίας.

3 Βαλβίδα συνδυασμένη με δεκατέσσερα ζυγίσματα 2,5 λίτρων: με βάση το βάρος του πολλαπλού ζυγού, μπορεί να ζυγίζει διάφορα υλικά ταυτόχρονα για να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα της ζύγισης.

Μηχανή συσκευασίας σάκων: τα βαριά υλικά συσκευάζονται και σφραγίζονται αυτόματα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία συσκευασίας, κατάλληλη για διάφορους τύπους σάκων.

 

 

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σύστημα ζύγισης και συσκευασίας μελονιών και ρυζιού  3

Συμπληρωματικές εργασίες, ειδικευμένες στις υπηρεσίες ποσοτικής ζύγισης και συσκευασίας μικρών σκευάσματος από κόκκουςπου εγγυώνται υψηλή αποδοτικότητα και ακρίβεια.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σύστημα ζύγισης και συσκευασίας μελονιών και ρυζιού  4

Στόχος βάρος: 50 g

Ταχύτητα δοκιμής: 200 bpm

Ακριβότητα βάρους: ±0,5 g

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σύστημα ζύγισης και συσκευασίας μελονιών και ρυζιού  5

Στόχος βάρος: 20 g

Ταχύτητα δοκιμής: 180 bpm

Ακριβότητα βάρους: ±0,3g

 

Χαρακτηριστικά μηχανικής

1 Τύπος συνδυασμένης ζυγαριάς: υιοθετείται συνδυασμένη ζυγαριά με 24 τεστ 05 secchi με υψηλή και αποτελεσματική χωρητικότητα ζύγισης.

2 Πεδίο εφαρμογής: σχεδιασμένο για την ακριβή ζύμωση και συσκευασία ρυζιού και άλλων μικροδιαμετρικών κοκκίων υλικών,σε θέση να ικανοποιήσει τις ανάγκες των γραμμών παραγωγής ρυζιού.

3 Ταχύτητα επαλήθευσης: Το σύστημα είναι σε θέση να επιτύχει ταχύτητα ζύγισης 200 φορές το λεπτό, εξασφαλίζοντας υψηλή αποδοτικότητα και προσαρμόζοντας τις απαιτήσεις των γραμμών παραγωγής.

4 Ακριβότητα ζύγισης: έχει ικανότητα ζύγισης υψηλής ακρίβειας με ακρίβεια ± 0,5 g για να εξασφαλιστεί το ακριβές βάρος κάθε σακούλας ρυζιού και να ικανοποιηθούν τα πρότυπα ποιότητας του προϊόντος και οι απαιτήσεις των πελατών.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Weigher Multihead κόκκων Προμηθευτής. 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.