Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Επιτυχές συμπέρασμα ετήσιων συνεδρίων TOUPACK 2023!
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα

Επιτυχές συμπέρασμα ετήσιων συνεδρίων TOUPACK 2023!

2023-02-01

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Επιτυχές συμπέρασμα ετήσιων συνεδρίων TOUPACK 2023!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

oration ηγέτη

  

 

 

 

Ενώπιον της ετήσια συνάντησης, Hong Lee, πρόεδρος Guangdong TOUPACK της ευφυούς Co. εξοπλισμού, το ΕΠΕ παρέδωσε μια ομιλία, που επεκτείνει τους ειλικρινείς χαιρετισμούς και τις καλύτερες ευχές στους επισκεπτόμενους φιλοξενουμένους και τους υπαλλήλους της ομάδας, και που αναθεωρεί τον προηγούμενο και που αναμένει με ενδιαφέρον το μέλλον με το καθένα.

 

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επιτυχές συμπέρασμα ετήσιων συνεδρίων TOUPACK 2023!  0

                                                                                                                                      Πρόεδρος Hong Lee

 

 

Hong Lee: Προηγούμενο το 2022, έχουμε περάσει από ένα εξαιρετικό ταξίδι από κοινού. Παρά πολλές δυσκολίες και διακυμάνσεις, έχουμε επιτύχει τα καλά αποτελέσματα. Οι πωλήσεις μας στοχεύουν και το εισόδημα πωλήσεων έχει αυξηθεί από 36% κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου πέρυσι, και το μερίδιο εξαγωγής μας έχει αυξηθεί από περισσότερο από 40% κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου πέρυσι. Αυτό είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας και η υποστήριξη από τους διάφορους τομείς.

 

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επιτυχές συμπέρασμα ετήσιων συνεδρίων TOUPACK 2023!  1

Πρόεδρος Hong Lee

 

 

Στο νέο έτος, έχουμε μερικά ιδέες και σχέδια. Θα συνεργαστούμε πιό στενά με όλες τις κοινωνικές τάξεις, έτσι ώστε η καθεμία μπορεί να θεωρήσει ότι Toupack είναι ένα ανοικτό, απροκατάληπτο και παραισθησιακό Toupack, και είμαστε πρόθυμοι να σημειώσουμε πρόοδο μαζί με τους λόρδους. Ο στόχος μας πρόκειται να είσαι εκατονταετής επιχείρηση, και το ιδανικό μας είναι να έχουμε τις μεγάλες συνεισφορές στην Κίνα και ακόμη και τον κόσμο.

 

 

 

Λόγω της φυσικής ταλαιπωρίας, το λι της Shelly γενικών διευθυντών δεν θα μπορούσε να παρευρεθεί στο γεγονός προσωπικά και να συναντήσει το ακροατήριο μέσω του βίντεο. Η κα Li είπε ότι μόνο με ενεργά να σημειώσει πρόοδο, συνεχώς να ενεργοποιήσει την οργάνωση και την ομάδα, συνεχώς που βελτιώνουν τη δυνατότητα, ενεργά που βελτιώνουν το επιχειρησιακό περιβάλλον, και αποτελεσματικά που ελέγχουν τους κινδύνους, μπορεί εμείς να θέσει στερεά θεμέλια για τη μελλοντική επιβίωση της επιχείρησης και την ανάπτυξη και να επιτύχει τους επιχειρησιακούς στόχους καθορισμένους το 2023. Για αυτόν τον λόγο, πρέπει σταθερά και συνεχώς να επενδύσουμε στην έρευνα και την ανάπτυξη, να συνεχίσουμε να φέρνουμε τα καλύτερα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την ευφυή εμπειρία για τους χρήστες, και τη χρήση AI και τα μεγάλα στοιχεία για να βοηθήσουμε τη βιομηχανία 4,0, να επωφεληθούμε των ψηφιακών ευκαιριών σε όλες τις κοινωνικές τάξεις, να επιτύχουμε την αποτελεσματική αύξηση, και να γίνουμε ο σταθεροί πρωτοπόρος και ο ηγέτης της ευφυούς τεχνολογίας συσκευασίας ζυγίσματος.

 

 

 

 

 

Διάσκεψη επαίνου

  

 

 

 

 

Τα ενθαρρυντικά επιτεύγματα της επιχείρησης δεν μπορούν το 2022 να χωριστούν από τις προσπάθειες όλων των συναδέλφων. Προκειμένου να ευχαριστηθεί και να επαινεσθεί ο καθένας για τις συνεισφορές τους στη συναίνεση το προηγούμενο έτος, η επιχείρηση έχει την οργάνωση τέσσερα τιμητικά βραβεία, δηλαδή «ετήσιος άριστος υπάλληλος», «αριστείο ετήσια πωλήσεων», «δεύτερο βραβείο της πρότασης αιτιολόγησης» και «βραβείο καινοτομίας τεχνολογίας».

 

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επιτυχές συμπέρασμα ετήσιων συνεδρίων TOUPACK 2023!  2

 

 

 

 

 

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Όραμα: Toupack, παγκόσμιο

Αξία: Κανόνες για να συμπεριφερθεί, κανόνες για να γίνουν τα πράγματα.

Αποστολή: Ηθική, ποιότητα και εμπορικό σήμα.

Επιχειρησιακή φιλοσοφία: Έμφαση στην αγορά και την ποιότητα.

 

 

 

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επιτυχές συμπέρασμα ετήσιων συνεδρίων TOUPACK 2023!  3

Φωτογραφία ομάδας της ετήσια συνάντησης

 

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Weigher Multihead κόκκων Προμηθευτής. 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.