Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις TOUPACK η νοημοσύνη κλήθηκε για να συμμετέχει στο «βιομηχανικό φόρουμ επιχειρηματιών ζώνης ανάπτυξης φανών»
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα

TOUPACK η νοημοσύνη κλήθηκε για να συμμετέχει στο «βιομηχανικό φόρουμ επιχειρηματιών ζώνης ανάπτυξης φανών»

2023-07-13

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για TOUPACK η νοημοσύνη κλήθηκε για να συμμετέχει στο «βιομηχανικό φόρουμ επιχειρηματιών ζώνης ανάπτυξης φανών»

 

 

 

 

Πρόσφατα, η βιομηχανική ομάδα ζώνης ανάπτυξης φανών Zhongshan οργάνωσε ένα συμπόσιο επιχειρηματιών, Guangdong ΤOUPACKΕυφυής Co. εξοπλισμού, ΕΠΕ πρόεδρος Hong Leeκαι γενικός διευθυντής Shelly Leeκλημένος για να παρακολουθηθεί η συνεδρίαση.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για TOUPACK η νοημοσύνη κλήθηκε για να συμμετέχει στο «βιομηχανικό φόρουμ επιχειρηματιών ζώνης ανάπτυξης φανών»  0

 

 

Στο συμπόσιο,Hong Lee, ο πρόεδρος της επιχείρησής μας, εισήγαγε εν συντομία την τρέχουσα λειτουργία της επιχείρησης και τη μελλοντική κατεύθυνση ανάπτυξης. Ανέφερε επίσης τις δυσκολίες, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίστηκαν από τις ευφυείς κατασκευαστικές επιχειρήσεις, και αντάλλαξε τις απόψεις με τα σχετικά τμήματα στα ζητήματα όπως η έλλειψη και οι πολιτικές ταλέντου σε Zhongshan.

 

Μέσω αυτής της προσκεκλημένης συμμετοχής, οι στενές ανταλλαγές μεταξύ του ΤOUPACKΗ βιομηχανική ομάδα νοημοσύνης και φανών και άλλες άριστες επιχειρήσεις έχουν ενισχυθεί περαιτέρω, θέτοντας καλά θεμέλια για την καθιέρωση ενός μακροπρόθεσμου μηχανισμού επικοινωνίας.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Weigher Multihead κόκκων Προμηθευτής. 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.