Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Η TOUPACK Intelligent εμφανίστηκε στην 134η Έκθεση Κάντον, η έκθεση ήταν υπέροχη!
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα

Η TOUPACK Intelligent εμφανίστηκε στην 134η Έκθεση Κάντον, η έκθεση ήταν υπέροχη!

2023-10-17

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Η TOUPACK Intelligent εμφανίστηκε στην 134η Έκθεση Κάντον, η έκθεση ήταν υπέροχη!

 

 

 

Η 134η Έκθεση Εισαγωγών και Εξαγωγών της Κίνας (Εκθεση Κάντον) ξεκίνησε το πρωί της 15ης Οκτωβρίου.με μια ζωντανή ατμόσφαιρα στην αίθουσα εκθέσεων.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η TOUPACK Intelligent εμφανίστηκε στην 134η Έκθεση Κάντον, η έκθεση ήταν υπέροχη!  0

 

 

Η Guangdong TOUPACK Intelligent Equipment Co., Ltd. διαθέτει πλούσια εμπειρία και κορυφαία τεχνολογία στον τομέα της ευφυούς συσκευασίας ζύγισης,και συνεχώς αναπτύσσει καινοτομία και έρευνα και ανάπτυξηΗ εταιρεία βάζει πάντα τις ανάγκες των πελατών πρώτα και παρέχει εξατομικευμένες λύσεις.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η TOUPACK Intelligent εμφανίστηκε στην 134η Έκθεση Κάντον, η έκθεση ήταν υπέροχη!  1

 

 

 

Η TOUPACK ανέκαθεν είχε στενή συνεργασία με τους πελάτες μας, οι οποίοι αποτελούν τους αποτελεσματικούς εταίρους μας στη διαδικασία ανάπτυξης.Είχαμε σε βάθος ανταλλαγές και συζητήσεις με πολλούς παλιούς πελάτες.Η συνέχιση των συνεργασιών αυτών δεν αποτελεί μόνον αναγνώριση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας,αλλά και εμπιστοσύνη και υποστήριξη για τη μακροπρόθεσμη συνεργασία μας.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η TOUPACK Intelligent εμφανίστηκε στην 134η Έκθεση Κάντον, η έκθεση ήταν υπέροχη!  2

 

Ταυτόχρονα, αναζητούμε ενεργά νέους εταίρους.Εισήγαμε λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά των προϊόντων μας και τα τεχνικά πλεονεκτήματα.Με την ανταλλαγή των επαγγελματικών καρτών και τις εμπεριστατωμένες συνομιλίες,Έχουμε μια καλύτερη κατανόηση των αναγκών του άλλου και θέσαμε τα θεμέλια για μελλοντική συνεργασία.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η TOUPACK Intelligent εμφανίστηκε στην 134η Έκθεση Κάντον, η έκθεση ήταν υπέροχη!  3

 

 

Στην εκδήλωση αυτή, προκειμένου να ανταποκριθεί στις διαφορετικές ανάγκες της αγοράς, η TOUPACK Company μετέφερε δύο έξυπνες μηχανές ζύγισης και συσκευασίας, δηλαδή,μηχανή ζύγισης και συσκευασίας υψηλής ταχύτητας και ημιαυτόματη μηχανή συσκευασίας σακουλών με δίχτυΗ εμφάνιση αυτών των δύο μηχανών παρέχει στους πελάτες μας πιο ευέλικτες και αποτελεσματικές λύσεις συσκευασίας.

 

 

 

 

01

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η TOUPACK Intelligent εμφανίστηκε στην 134η Έκθεση Κάντον, η έκθεση ήταν υπέροχη!  4

 

 

Η μηχανή ζύγισης και συσκευασίας υψηλής ταχύτητας είναι ένα από τα βασικά προϊόντα που συνιστάται από την εταιρεία TOUPACK.αλλά και ενσωματώνει προηγμένο αυτόματο σύστημα συσκευασίαςΜέσω αισθητήρων υψηλής ακρίβειας, για την επίτευξη της ακριβούς ανίχνευσης του βάρους του προϊόντος, για να εξασφαλιστεί η συνέπεια και η ποιότητα της συσκευασίας.Το αυτόματο σύστημα συσκευασίας του μπορεί να ρυθμίσει αυτόματα τις παραμέτρους συσκευασίας σύμφωνα με το βάρος και το μέγεθος του προϊόντος για να επιτύχει εξατομικευμένη προσαρμοσμένη συσκευασία, βελτιώνοντας σημαντικά την αποδοτικότητα της παραγωγής και εξασφαλίζοντας την ποιότητα και την ακεραιότητα της συσκευασίας του προϊόντος.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η TOUPACK Intelligent εμφανίστηκε στην 134η Έκθεση Κάντον, η έκθεση ήταν υπέροχη!  5

 

 

 

02

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η TOUPACK Intelligent εμφανίστηκε στην 134η Έκθεση Κάντον, η έκθεση ήταν υπέροχη!  6

 

 

Η ημιαυτόματη μηχανή συσκευασίας σακούλας είναι μια ευέλικτη λύση συσκευασίας που σχεδιάστηκε από την TOUPACK για προϊόντα διαφόρων μορφών και μεγεθών.λαχανικά και άλλα προϊόνταΤο μηχάνημα είναι εύκολο στη λειτουργία και προσαρμόζεται και μπορεί να ρυθμίσει γρήγορα τις παραμέτρους συσκευασίας σύμφωνα με το μέγεθος και το σχήμα του προϊόντος για την επίτευξη αποτελεσματικής συσκευασίας.Είτε είναι κάθε είδους φρούτα ή λαχανικά, η συσκευασία μπορεί να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα για να διατηρηθεί το προϊόν φρέσκο και πλήρες.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η TOUPACK Intelligent εμφανίστηκε στην 134η Έκθεση Κάντον, η έκθεση ήταν υπέροχη!  7

 

 

 

Η Έκθεση Καντονιών είναι σε δύο μέρες,

Το κάρμα του ουρανού είναι έξυπνο.

18.1 Α03

Σε περιμένω!

 

 

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Weigher Multihead κόκκων Προμηθευτής. 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.