Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις TOUPACK Σύστημα ζύγισης και συσκευασίας μικτών υλικών
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα

TOUPACK Σύστημα ζύγισης και συσκευασίας μικτών υλικών

2023-12-29

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για TOUPACK Σύστημα ζύγισης και συσκευασίας μικτών υλικών

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για TOUPACK Σύστημα ζύγισης και συσκευασίας μικτών υλικών  0

 

  

 

Το σύστημα ζύγισης και συσκευασίας για τη μείξη πολλών υλικών είναι ένα προηγμένο αυτοματοποιημένο εξοπλισμό που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την επεξεργασία και συσκευασία πολλών διαφορετικών τύπων υλικών,Αναμειγνύοντας τα σε προκαθορισμένες αναλογίεςΤα συστήματα αυτά χρησιμοποιούνται συνήθως στις βιομηχανίες τροφίμων, χημικών και φαρμακευτικών προϊόντων.όταν πολλά συστατικά πρέπει να αναμειγνύονται και να συσκευάζονται με ακρίβεια.

 

 

 

※ Λύση:τετρακεφαλική γραμμική ζυγαριά 05 κουβάδων + ανελκυστήρας παλέτων + συσκευαστή σακουλών

※Υλικά ζύγισης:βρώμη, νιφάδες καλαμποκιού, ποπκόρν, δημητριακά, τεμαχισμένα χόρτα, βατόμουρα, σταφίδες, σπόροι σουσάμι, αμύγδαλα

※Στόχος βάρος:250 g/σακούλα

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για TOUPACK Σύστημα ζύγισης και συσκευασίας μικτών υλικών  1

 

1Το σύστημα ανάλογης ζύγισης και συσκευασίας πολλαπλών υλικών σχεδιάστηκε για να αυξήσει την παραγωγικότητα και να εξασφαλίσει την ακρίβεια της συσκευασίας.Το σύστημα χρησιμοποιεί την πιο προηγμένη τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων τριών τετρακεφαλικών γραμμικών ζυγών., ανελκυστήρα τύπου μπολ και ένα αυτόνομο σφραγισμένο σάκο με ένα σταθμό για την κάλυψη των πολύπλοκων αναγκών ζύγισης και συσκευασίας πολλαπλών υλικών.

 

2Για να εξασφαλιστεί ότι κάθε σακούλα προϊόντος είναι ένας ακριβής συνδυασμός,τρεις γραμμικές ζυγίδες είναι υπεύθυνες για την ζύγιση κάθε ενός από τα τέσσερα υλικάΑυτός ο καταμερισμός της εργασίας βελτιώνει την παραγωγικότητα και εξασφαλίζει την ακρίβεια της ζύγισης.

 

3Για την αντιμετώπιση της κολλητικότητας ορισμένων υλικών, η επιφάνεια του γραμμικού ζυγαριού καλύπτεται με μαύρη επίστρωση τεφλόνου.αλλά επίσης αποτρέπει την προσκόλληση υλικών όπως τα ξηρά βατόμουρα και οι σταφίδες κατά τη διαδικασία ζύγισης, διασφαλίζοντας την ακρίβεια κάθε ζύγισης.

 

4Το βάρος κάθε σακούλας με δημητριακά φρούτων είναι 250 γραμμάρια, ενώ η ταχύτητα ολόκληρου του συστήματος συσκευασίας μπορεί να φθάσει τις 60 σακούλες ανά ώρα.Αυτή η υψηλή ταχύτητα παραγωγής όχι μόνο εξασφαλίζει τη σταθερή λειτουργία της γραμμής παραγωγής, αλλά ανταποκρίνεται επίσης στις ραγδαίες αλλαγές της ζήτησης της αγοράς.Η σταθερότητα και η ακρίβεια ολόκληρου του συστήματος το καθιστούν μια αποτελεσματική λύση υβριδικής ζύγισης και συσκευασίας που παρέχει αξιόπιστη υποστήριξη παραγωγής για τον κατασκευαστή.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για TOUPACK Σύστημα ζύγισης και συσκευασίας μικτών υλικών  2

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Weigher Multihead κόκκων Προμηθευτής. 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.