Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις TOUPACK τρόφιμα της Pet που ζυγίζουν και σύστημα συσκευασίας
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα

TOUPACK τρόφιμα της Pet που ζυγίζουν και σύστημα συσκευασίας

2022-10-12

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για TOUPACK τρόφιμα της Pet που ζυγίζουν και σύστημα συσκευασίας

 

 

 

 

Βίντεο περίπτωσης

 


 

 

 

Περίπτωση: Η ενισχυτική πλατφόρμα + σκουπίζει τη μηχανή σίτισης με ηλεκτρική σκούπα + υλικός μεταβιβάζοντας σωλήνας +4 επικεφαλής γραμμική Weigher + αποθήκευσης χοάνη + μηχανή κύπελλο-τύπων Elevator+Packaging + μεταφορέας ολοκληρωμένων προϊόντων + οριζόντιοι μεταφορέας λήξης + Weigher +Metal ελέγχου CW300 ανιχνευτής

 

 

Αυτό το σύστημα ζυγίσματος και συσκευασίας των τροφίμων κατοικίδιων ζώων σχεδιάζεται για την ολοκλήρωση των πολλαπλάσιων συστημάτων εξοπλισμού, τα οποία μπορούν να πραγματοποιήσουν τη μίξη δέκα διαφορετικών τροφών σύμφωνα με τα διαφορετικά ποσοστά του τύπου και τη συσκευασία σύμφωνα με τις διαφορετικές ποσοτικές τιμές, οι οποίες μπορούν να συναντήσουν την ποσοτική σίτιση των κατοικίδιων ζώων όλων των ηλικιών στην αγορά.

 

Οι πολλαπλάσιες ποικιλίες, μικρή batch έχουν γίνει κανονική ζήτηση στην αγορά, τα παραδοσιακά εργοστάσια ήταν ανίκανα να συναντηθούν. TOUPACK ευφυής μπορεί να πραγματοποιήσει τη βιομηχανία 4,0 ευφυής συσκευασία αυτόματα, έξυπνα και αποτελεσματικά.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για TOUPACK τρόφιμα της Pet που ζυγίζουν και σύστημα συσκευασίας  0

 

 

 

Οι πελάτες τοποθετούν τις διαταγές μέσω κινητό app → αποσυνθέτουν και τακτοποιούν ότι η παραγωγή στο σύστημα ελέγχου → εκτελεί την παραγωγή στη γραμμή εργοστασίων. Επαγγελματική λύση από τη διαταγή στην καταδίωξη προόδου παράδοσης. Οι πελάτες μπορούν εύκολα να ελέγξουν ολόκληρη τη διαδικασία της διαταγής (παραγωγή) (και στοιχεία προϊόντων) χωρίς συχνή ανησυχία για το χρόνο παράδοσης.

 

 

01、σύμφωνα με τον τύπο μπορούν να επιλέξουν το ανεξάρτητο αυτόματο ζυγίζοντας σύστημα τροφοδοσίας 10.

 

02 ανεξάρτητα τσάντα-κάνοντας συστήματα →Two μπορούν να επιλεχτούν σύμφωνα με τον τύπο τσαντών, συμπεριλαμβανομένης της σε πραγματικό χρόνο εκτύπωσης των πληροφοριών προϊόντων.

σύστημα επιθεώρησης βάρους →Self-ρύθμισης 03、 σύμφωνα με το βάρος προϊόντων.

→Metal σύστημα ανίχνευσης 04、 και αποβολών.

05、 →After που λαμβάνουν τη διαταγή, το σύστημα κανονίζουν αυτόματα την παραγωγή διαταγής, το σε πραγματικό χρόνο έλεγχο στο τοπικό LAN, την ψηφιακή παραγωγή και την ψηφιακή διαχείριση, για να καταστήσουν όλα τα βήματα παραγωγής σαφή και έξυπνα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για TOUPACK τρόφιμα της Pet που ζυγίζουν και σύστημα συσκευασίας  1

 

 

Ο εξοπλισμός προσαρμόζεται για το ζύγισμα και τη συσκευασία των τροφίμων κατοικίδιων ζώων, και μπορεί να καθοριστεί σύμφωνα με τις θρεπτικές ανάγκες των κατοικίδιων ζώων και αυτόματα των προϊόντων. Έχει ένα πολύ εξανθρωπισμένο σχέδιο, που σώζει τα κόστη εργασίας και που βελτιώνει την αποδοτικότητα παραγωγής.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Weigher Multihead κόκκων Προμηθευτής. 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.