Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις TOUPACK|Ταξίδι σε Interpack 2023 στη Γερμανία
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα

TOUPACK|Ταξίδι σε Interpack 2023 στη Γερμανία

2023-05-19

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για TOUPACK|Ταξίδι σε Interpack 2023 στη Γερμανία

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για TOUPACK|Ταξίδι σε Interpack 2023 στη Γερμανία  0

 

 

Το αναμενόμενο για καιρό Interpack το 2023 θα κρατηθεί από τις 4 Μαΐου ως τις 10 Μαΐου στο κέντρο έκθεσης και Συνθηκών του Ντύσελντορφ! Το Interpack, η έκθεση παγκόσμιας μεγαλύτερη και επιδρύτερη συσκευασίας, οργανώνεται από Messe Ντύσελντορφ κάθε τρία έτη και είναι η μεγαλύτερη, επιδρύτερη και επαγγελματικότερη έκθεση συσκευασίας στον κόσμο.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για TOUPACK|Ταξίδι σε Interpack 2023 στη Γερμανία  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για TOUPACK|Ταξίδι σε Interpack 2023 στη Γερμανία  2

 

 

Από την καθιέρωσή του, Guangdong TOUPACK ευφυής Co. εξοπλισμού, το ΕΠΕ έχει συμμετάσχει σε κάθε σύνοδο ως εκθέτης. Το 2020, λόγω της επιδημίας, ο αρχικός σχεδιασμένος θάλαμος 48 τετραγωνικών μέτρων ακυρώθηκε, και αυτή τη φορά, εμείς πήγε μέχρι τη Γερμανία να επισκεφτεί τους πελάτες μας, και επ'ευκαιρία συμμετείχαμε σε αυτήν την έκθεση ως επισκέπτης, και είχαμε περισσότερη ενημερωμένη εμπειρία, και ήταν επίσης την πρώτη φορά να πάει στο εξωτερικό από την επιδημία.

 

 

01-σφαιρικός προσοχή και μοναδικότητα

 

Το Interpack ενσωματώνει την ολόκληρη συσκευάζοντας αλυσίδα και προσφέρει μια μεγάλη έκταση των προσαρμοσμένων λύσεων συσκευασίας, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας και των συσκευάζοντας μηχανημάτων, των υλικών συσκευασίας, της παραγωγής και της επεξεργασίας των μηχανημάτων για τα εξαρτήματα και τις σχετικές συσκευάζοντας υπηρεσίες. Είναι ένα ιδανικό διάστημα που μαθαίνει για τις νέες αναπτύξεις στη διεθνή αγορά συσκευασίας και που ερευνά την ευρωπαϊκή αγορά συσκευασίας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για TOUPACK|Ταξίδι σε Interpack 2023 στη Γερμανία  3

 

 

02-μακρύ ταξίδι πέρα από τον ωκεανό.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για TOUPACK|Ταξίδι σε Interpack 2023 στη Γερμανία  4

 

Η αποστολή χιλίων ηλεκτρονικών ταχυδρομείων είναι καλύτερη από μια σε μη απευθείας σύνδεση συνεδρίαση. Τρία έτη επιδημίας, και οι πελάτες δεν έχουν συναντηθεί για τουλάχιστον τρία έτη. Εκμεταλλευθήκαμε την ευκαιρία της έκθεσης που συναντιέται με πολλούς παλαιούς πελάτες και καθίσαμε στον καφέ της αίθουσας έκθεσης, κουβεντιάζοντας πίνοντας τον καφέ, ο οποίος ήταν και άνετος και άνετος. Φέραμε τους υπολογιστές μας για την προσοχή των τηλεοπτικών υλικών, η πιό πρόσφατη εισαγωγή προϊόντων, και επειδή είχαμε την αφθονία του χρόνου, θα μπορούσαμε επίσης να παίξουμε τα διαφημιστικά υλικά της επιχείρησής μας. Σε αυτήν την ατμόσφαιρα, ήμαστε σε θέση να φτάσουμε πιό κοντά στους πελάτες μας και να επικοινωνήσουμε με τους πρόσωπο με πρόσωπο, έτσι μας εμπιστεύθηκαν περισσότερο και ήταν ευτυχείς να μοιραστούν οποιεσδήποτε προβλήματα ή νέες ανάγκες που αντιμετώπισαν στην εργασία τους.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για TOUPACK|Ταξίδι σε Interpack 2023 στη Γερμανία  5

 

Να δει τη νέα σφαιρική συσκευασία, σκεπτόμενος για τη νέα τεχνολογία συσκευασίας, αυτή τη φορά ως παρατηρητής για να συμμετέχει ακριβώς σε 4 ημέρες Interpack κέρδισε πολύ, για TOUPACK ευφυές για να επεκτείνει περαιτέρω την ευρωπαϊκή αγορά, ψάχνοντας τους πόρους πελατών και τις ευκαιρίες αγοράς.

 

 

03-διάσημος εκθέματα εμπορικών σημάτων με μια ματιά

 

 

Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή των κλιμάκων συνδυασμού, εστιάσαμε περισσότερο στην περιοχή επίδειξης των ζυγίζοντας προϊόντων. Το Ishida, ένα γνωστό εμπορικό σήμα σε αυτόν τον τομέα, είχε έναν μεγάλο θάλαμο. Ο θάλαμος υποδιαιρέθηκε στις διαφορετικές περιοχές για να διευκολύνει τους επισκέπτες να καταλάβουν και να εκτιμήσουν, συμπεριλαμβανομένης της μικρής περιοχής τροφίμων, τη φρέσκια περιοχή τροφίμων, την περιοχή εξοπλισμού ζύγισης και την περιοχή ποιοτικού ελέγχου.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για TOUPACK|Ταξίδι σε Interpack 2023 στη Γερμανία  6

 

 

TOUPACK ευφυής αφιερώνεται στην ανάπτυξη και την παραγωγή του ευφυούς ζυγίσματος, της συσκευασίας, της δοκιμής και της μεταβίβασης του εξοπλισμού. Πρόσφατα αναπτυγμένος weigher τύπων Filp μας σχεδιάζεται για τα φρέσκα τρόφιμα, λύνοντας αποτελεσματικά το πρόβλημα ζυγίσματος των κολλωδών υλικών. Ο μοναδικός κτύπημα-επάνω στη ζυγίζοντας χοάνη εξαλείφει την ανάγκη για μια δομή πορτών χοανών, αποφεύγοντας κατά συνέπεια το περιστατικό της υλικής παγίδευσης. Η ζαρωμένη δομή της υλικής επιφάνειας επαφών μειώνει πολύ την τριβή της επιφάνειας επαφών, αποτρέποντας αποτελεσματικά το υλικό από να κολλήσει στο πρόβλημα υπολειμμάτων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για TOUPACK|Ταξίδι σε Interpack 2023 στη Γερμανία  7

 

Εκτός από weigher τύπων Filp, έχουμε αναπτύξει επίσης μια πλήρως αυτόματη μηχανή συσκευασίας τσαντών πλέγματος που σχεδιάζεται για τις ανάγκες συσκευασίας των λαχανικών και των φρούτων. Η μηχανή είναι εξοπλισμένη με τη μηχανική αυτόματη λειτουργία αλλαγής σωλήνων πλέγματος, η οποία μπορεί να βελτιώσει την αποδοτικότητα συσκευασίας. Η υλική διαδικασία τοποθέτησης μέσα σε σάκκο είναι ακριβής και αξιόπιστη, και η σφράγιση είναι επίπεδη. Χρησιμοποιούμε τον ηλεκτρικό έλεγχο και τα πνευματικά συστατικά των διεθνών διάσημων εμπορικών σημάτων για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα και τη σταθερότητα της μηχανής. Επιπλέον, προσφέρουμε μια επιλογή των ημιαυτόματων και πλήρως αυτόματων προτύπων σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες του πελάτη.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για TOUPACK|Ταξίδι σε Interpack 2023 στη Γερμανία  8

 

Η επίδειξη τελειώνει, αλλά το ταξίδι μας δεν τελειώνει, τι εάν εμείς δεν βλέπει τους παλιούς φίλους μας; Σας δείτε σε PROPAK2023 στη Σαγκάη!

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για TOUPACK|Ταξίδι σε Interpack 2023 στη Γερμανία  9

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Weigher Multihead κόκκων Προμηθευτής. 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.