Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Γιατί είναι ο πολυ-επικεφαλής ζυγός συνδυασμού τόσο ακριβής;
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα

Γιατί είναι ο πολυ-επικεφαλής ζυγός συνδυασμού τόσο ακριβής;

2023-03-14

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Γιατί είναι ο πολυ-επικεφαλής ζυγός συνδυασμού τόσο ακριβής;

Με τη γρήγορη ανάπτυξη της σύγχρονης βιομηχανίας, η συσκευάζοντας βιομηχανία στην ακρίβεια συσκευασίας, η ταχύτητα συσκευασίας, η συσκευάζοντας σειρά και άλλες πτυχές έχουν επίσης τις υψηλότερες απαιτήσεις, η παραδοσιακή ποσοτική αυτόματη κλίμακα συσκευασίας είναι δύσκολο να καλυφθεί αυτές τις απαιτήσεις, και η κλίμακα συνδυασμού υπολογιστών αναπτύσσεται κάτω από αυτήν την απαίτηση, αυτό και η παραδοσιακή ποσοτική αυτόματη κλίμακα συσκευασίας υπάρχουν οι ακόλουθες διαφορές:

 

 

一、 η διαφορά στο ζύγισμα της ακρίβειας που προκαλείται από τις διαφορετικές αρχές ζυγίσματος

 

1.The η αρχή ζυγίσματος είναι διαφορετική

 

Η ποσοτική αυτόματη κλίμακα συσκευασίας είναι μια πλευρά του δευτερεύοντος ζυγίσματος σίτισης, στην άφιξη των στοιχείων βάρους στόχων πριν από τη συνεχή σίτιση, όταν και πρέπει λίγο η διαφορά βάρους στόχων να προστεθεί στο αντικείμενο, δηλ., μετά από τη χονδροειδή μέτρηση και έπειτα τη λεπτή μέτρηση, όπως το αντικείμενο είναι μεγαλύτερη ή βαρύτερη όταν υπάρχει ένα μεγαλύτερο λάθος, το οποίο έχει επιπτώσεις στην ακρίβεια της κλίμακας. Η συνδυασμένη υπολογιστής ισορροπία αποτελείται από διάφορες ζυγίζοντας μονάδες με την ανεξάρτητη τροφή και η δομή απαλλαγής, η γενική συνδυασμένη υπολογιστής ισορροπία αποτελείται από 8 ζυγίζοντας μονάδες ~ 32. Ο υπολογιστής χρησιμοποιεί την αρχή της μεταλλαγής και του συνδυασμού για να βελτιστοποιήσει αυτόματα το φορτίο κάθε ζυγίζοντας μονάδας, και λαμβάνει το καλύτερο και των περισσότερων κοντά στην ποσοτική αξία του συνδυασμού για τη συσκευασία. Παραδείγματος χάριν, μια κλίμακα συνδυασμού υπολογιστών με δέκα ζυγίζοντας μονάδες θα ζυγίσει κάθε ζυγίζοντας μονάδα και θα διαβάσει τα στοιχεία βάρους κάθε ζυγίζοντας κάδου στον υπολογιστή. Ο υπολογιστής θα επιλέξει το βέλτιστο συνδυασμό. Σύμφωνα με τα συνδυαστικά μαθηματικά, δέκα ζυγίζοντας μονάδες μπορούν να πραγματοποιήσουν συνολικά 1023 συνδυασμούς, και ο υπολογιστής θα επιλέξει το συνδυασμό ο πιό κοντά στην αξία βάρους στόχων από τους 1023 συνδυασμούς. Κατά αυτόν τον τρόπο, το ανωτέρω λεπτό ζύγισμα λέγεται ότι είναι μεγάλο, και είναι δύσκολο να επιτευχθεί η ποσοτική αξία της εργασίας. Η κλίμακα συνδυασμού υπολογιστών παίρνει το συνδυασμό ο πιό κοντά στο βάρος στόχων ως τελικό αποτέλεσμα.

 

 

2.The η αξιοπιστία των στοιχείων δοκιμής ποικίλλει

 

Επειδή η παραδοσιακή ποσοτική αυτόματη κλίμακα συσκευασίας ταΐζει το δευτερεύον ζύγισμα, έτσι για το Wieser ο αισθητήρας είναι στη δυναμική κατάσταση του ζυγίσματος, εάν το αντικείμενο επηρεάζεται ή κτύπησε, θα κάνει την επαγωγή αισθητήρων των ασταθών στοιχείων βάρους που προκαλούνται από το λάθος, και η τροφή δόνησης της κλίμακας συνδυασμού υπολογιστών πραγματοποιείται στη χοάνη απομονωτών, η ζυγίζοντας χοάνη πραγματοποιείται σε μια σταθερή κατάσταση, επομένως, το στοιχείο βάρους αποκτηθε'ν είναι υψηλής ακρίβειας.

 

 

3.Drop λάθος

 

Αυτό το λάθος για την ποσοτική αυτόματη κλίμακα συσκευασίας είναι ένα πολύ σημαντικό λάθος, η αξία βάρους κάδων ζυγίσματος έφθασε στην καθορισμένη αξία, αν και ο ηλεκτρομαγνητικός τροφοδότης δόνησης έχει σταματήσει, αλλά σταματά τη στιγμή, ζυγίζοντας τον κάδο στο δονητή που ένα τμήμα της ύπαρξης του αποκαλούμενου πράγματος θα περιέλθει τελικά στον κάδο παρήγαγε το αποκαλούμενο λάθος πτώσης, αν και κάποια ποσοτική αυτόματη χρήση κλίμακας συσκευασίας για να κοντύνουν το χρόνο σίτισης να μειωθεί το λάθος πτώσης, εντούτοις, λόγω του ποσοστού ροής, της ομοιομορφίας τροφών και άλλων αβέβαιων παραγόντων, υπάρχουν ακόμα διαφορετικοί βαθμοί λάθους. Η συνδυασμένη υπολογιστής κλίμακα ταΐζεται από τη χοάνη απομονωτών στη ζυγίζοντας χοάνη, η ζυγίζοντας χοάνη είναι απολύτως σταθερή μετά από να εκδώσει τις οδηγίες για το ζύγισμα, έτσι δεν υπάρχει κανένα λάθος πτώσης.

 

 

二、 η διαφορά στο ζύγισμα της ταχύτητας

 

Η παραδοσιακή ποσοτική αυτόματη κλίμακα συσκευασίας πρέπει γενικά να περάσει από τη διαδικασία ζυγίσματος της χονδροειδούς μέτρησης και η λεπτή μέτρηση, ειδικά το πρόστιμο που μετρά τη διαδικασία πρέπει να είναι προστιθέμενο κομμάτι από το κομμάτι, το οποίο παίρνει έναν μακροπρόθεσμο και έχει επιπτώσεις στην ταχύτητα ζυγίσματος. Παραδείγματος χάριν, η ταχύτητα ζυγίσματος της ποσοτικής αυτόματης κλίμακας συσκευασίας κάτω από 1 κλ είναι γενικά σε 20 ~ 30 πακέτα/λεπτό, και η κλίμακα συνδυασμού υπολογιστών στη γρήγορη βελτιστοποίηση του συνδυασμένου υπολογισμού του υπολογιστή γενικά 14 ζυγίζοντας μονάδες της κλίμακας μπορεί να φθάσει σε 100 ~ 120 πακέτα/λεπτό, 4 ~ 6 φορές γρηγορότερα από την ταχύτητα ζυγίσματος της ποσοτικής αυτόματης κλίμακας συσκευασίας, και εύκολος να συνεργαστεί με ποικίλες μηχανές συσκευασίας. Πολύ βελτιώστε την αποδοτικότητα της συσκευασίας, καταλληλότερη για τις σύγχρονες διοικητικές ανάγκες παραγωγής.

 

 

三、 η διαφορά στο ζύγισμα της σειράς

 

Κάτω από την ίδια ακρίβεια, η ζυγίζοντας σειρά της κλίμακας συνδυασμού υπολογιστών είναι μεγαλύτερη από αυτή της ποσοτικής αυτόματης κλίμακας συσκευασίας. Γενικά, η ζυγίζοντας σειρά της ποσοτικής αυτόματης κλίμακας συσκευασίας ελέγχεται μέσα 4 φορές κάτω από την ίδια ακρίβεια, και η ζυγίζοντας σειρά της κλίμακας συνδυασμού υπολογιστών στο μικρό ζυγίζοντας τμήμα μπορεί να φθάσει περισσότερες από 10 φορές. Μπορεί επίσης να δει από έναν μεγάλο αριθμό αποτελεσμάτων της δοκιμής ότι υπάρχει μια διαφορά στο ζύγισμα της σειράς μεταξύ των δύο. Παραδείγματος χάριν, στη ζυγίζοντας σειρά δέκα γραμμαρίων σε 1 κλ, η συνδυασμένη υπολογιστής κλίμακα μπορεί να φθάσει στο επίπεδο ακρίβειας του Χ (1), ειδικά στη μικρή κλίμακα είναι σπάνιος. Εάν θέλετε να κρατήσετε το επίπεδο ακρίβειας αμετάβλητο, η ποσοτική αυτόματη κλίμακα συσκευασίας μειώνει μόνο τη σειρά κλίμακας, ο σχηματισμός της πολυβάθμιας κλίμακας, μπορεί μόνο να στηριχθεί στην παραγωγή της πολλαπλάσιας σειράς προϊόντων, προκειμένου να επιτευχθεί μια ορισμένη απαίτηση του κατασκευαστή. Ο μέσος κατασκευαστής θα δεχτεί μετά βίας αυτό το φαινόμενο. Αυτό φέρνει τους περιορισμούς στην πρακτική αίτησή του, η οποία δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις των διαφορετικών προδιαγραφών συσκευασίας (10-1000g) αλλά της παρόμοιας ακρίβειας σε μερικούς τομείς παραγωγής.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Weigher Multihead κόκκων Προμηθευτής. 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.