Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Weigher Multihead φρούτων >
Μικτός ξηρός Weigher Multihead φρούτων PLC φρούτων 1.6L

Μικτός ξηρός Weigher Multihead φρούτων PLC φρούτων 1.6L

1.6L Weigher Multihead φρούτων

Weigher Multihead φρούτων PLC

Weigher PLC Multihead 1.6L

Τόπος καταγωγής:

Guangdong Zhongshan Κίνα

Μάρκα:

TOUPACK

Αριθμό μοντέλου:

Ty-α-m20-1 Ty-α-p20-1

Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε μια προσφορά
Λεπτομέρειες για το προϊόν
Υλικό::
ανοξείδωτο 304
Όγκος χοανών::
0.8L/0.5L/1.6L/2.5L
Μέγιστη ταχύτητα::
120 WPM
Ακρίβεια::
0.1g
HMI::
7 οθόνη»/10» αφής χρώματος
Σύστημα ελέγχου::
MCU/PLC
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος:
AC220V ±10% 50HZ/60HZ, 2KW
Μετά από την υπηρεσία εξουσιοδότησης:
Τηλεοπτική τεχνική υποστήριξη, σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη
Όροι πληρωμής και αποστολής
Ποσότητα παραγγελίας min
1
Τιμή
Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες
ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης
10-25 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής
T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς
100set το μήνα
Περιγραφή του προϊόντος

 

Η υψηλή ακρίβεια ανάμιξε ξηρούς Weigher Multihead φρούτων και τα μηχανήματα συσκευασίας

 

Κατάλληλος για το ποσοτικό ζύγισμα των ξηρών φρούτων, των μικτών καρυδιών και του κ.λπ.

Σύμφωνα με το χαρακτηριστικό του υλικού μπορεί να είναι λεπτός ρύθμισε την ταχύτητα ανοίγματος και κλεισίματος της πόρτας κάδων για να αποφύγει τη συντριβή και το φραγμό.
 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:


1.Can χρήση για 2 σε 1, 3 σε 1 και 4 σε 1 που αναμιγνύει τα προϊόντα.
2.More χοάνη στο συνδυασμό, υψηλότερη ακρίβεια
3.The το βάρος της μίξης μπορεί να αντισταθμιστεί αυτόματα από τα τελευταία προϊόντα.
4.High ακρίβεια και προσαρμοσμένο κύτταρο φορτίων.
5.Intelligent διάγνωση συναγερμών.
6. η υψηλή ταχύτητα τρικλίζει τη λειτουργία απορρίψεων.
7.New μορφωματικός και ΜΠΟΡΕΙ να μεταφέρει την τεχνολογία, αποδοτικότερος και σταθερός.
8.Modbus πρωτόκολλο επικοινωνίας βιομηχανίας.

 

Techanical και χαρακτήρας:


1. Η ανώτερη χοάνη αποθήκευσης διαιρείται στο βάρος δύο τα διαφορετικά προϊόντα.
2. Ο χωριστός κύριος δονητής, ελέγχει το πάχος του προϊόντος ανεξάρτητα.
3. Το ακέραια πλαίσιο μηχανών και το γραφείο μηχανών συμβάλλουν στην περισσότερες σταθερότητα και υψηλότερη ακρίβεια.
4. Τα ομοιόμορφα πρότυπα σχεδίου, και η επεξεργασία φορμών, συμβάλλουν στην καλύτερη ανταλλαξιμότητα για τις εφεδρείες
μέρη.
5. Το σταθερό σχέδιο ενεργοποιητών μειώνει τη μηχανική δόνηση και βελτιώνει την ακρίβεια αξίας κυττάρων φορτίων.

 

 

Προδιαγραφές:

 

Πρότυπο Ty-α-m20-1 Ty-α-p20-1
Μέγιστο ζύγισμα (μια χοάνη) 20-200g
Ακρίβεια Χ (0,5)
Ελάχιστο διάστημα κλίμακας 0.1g
Μέγιστη ταχύτητα 120 WPM
Όγκος χοανών 0.8L/1.6L
Σύστημα ελέγχου MCU/PLC
HMI 7 " “οθόνη “/10” αφής χρώματος
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος AC220V ±10% 50HZ/60HZ, 2KW
Διάσταση συσκευασίας 1,370 (Λ) *1,060 (W) *1,105 (Χ) ΧΙΛ.
Βάρος συσκευασίας 240kg
 
 
 

 

Λεπτομέρεια:

 

 

Μικτός ξηρός Weigher Multihead φρούτων PLC φρούτων 1.6L 0

Μικτός ξηρός Weigher Multihead φρούτων PLC φρούτων 1.6L 1

Μικτός ξηρός Weigher Multihead φρούτων PLC φρούτων 1.6L 2Μικτός ξηρός Weigher Multihead φρούτων PLC φρούτων 1.6L 3

 

FAQ:
1. Πώς να εγκαταστήσει τη νέα μηχανή;
οι μηχανές μας σχεδιάζονται εύκολος για την εγκατάσταση Το βίντεο εγκατάστασης είναι επίσης διαθέσιμο. Εάν είναι απαραίτητο, θα τακτοποιήσουμε τον επαγγελματικό μηχανικό στην υπηρεσία στο εξωτερικό εάν οι αγοραστές επιβαρυνθούν το σχετικό κόστος.

2. Πώς να λύσει τα προβλήματα κατά τη διάρκεια της χρησιμοποίησης των μηχανών;
Έχουμε δοκιμάσει την ομάδα μεταπωλήσεων έτοιμη να λύσει τα προβλήματα για τους αγοραστές μας. Οι αγοραστές περιγράφουν τα προβλήματα σε μας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή το τηλέφωνο μερικές φορές σας χρειαζόμαστε για να παρέχουμε τις εικόνες προβλήματος και βίντεο για τους μηχανικούς μας για την αναφορά, θα προσπαθήσουμε να συζητήσουμε με τους αγοραστές και να προσπαθήσουμε να πάρουμε την αποτελεσματικότερη λύση σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα. Εάν είναι απαραίτητο, μπορούμε να κανονίσουμε τον επαγγελματικότερο μηχανικό για να πάμε στο εργοστάσιο του αγοραστή για τα προβλήματα το συντομότερο δυνατό.

3. Ποια είναι η περίοδος εξουσιοδότησης και ο ανεφοδιασμός ανταλλακτικών σας;
Προσφέρουμε την εξουσιοδότηση ενός έτους και την ισόβια συντήρηση. Στο πρώτο έτος, εάν οποιαδήποτε μέρη μην εμφανισμένος από ο ανθρώπινος παράγοντας που σπάζουν και μέρη όχι στον κατάλογο ελεύθερων ανταλλακτικών 1%, θα παράσχουμε τα νέα μέρη αντικατάστασης ελεύθερα.

4. Παρέχετε την υπηρεσία cOem;
Ναι. Η υπηρεσία cOem είναι διαθέσιμη. Ο σχεδιαστής μας θα έκανε την ιδιωτική ιδέα σας στην ύπαρξη. Θα προστατεύσουμε την περιοχή πωλήσεών σας, οι ιδέες του σχεδίου και όλων των ιδιωτικών πληροφοριών άνηκαν σε σας.
 

 

Πώς multihead το ζύγισμα λειτουργεί
Ένα βάρος “χαρακτηριστικών στόχων” ανά πακέτο να είναι 100 γραμμάρια ενός προϊόντος. Το προϊόν ταΐζεται στην κορυφή weigher multihead όπου είναι διασκορπισμένο στις χοάνες λιμνών. Κάθε χοάνη λιμνών ρίχνει το προϊόν ζυγίζει τη χοάνη κάτω από το μόλις ζυγίστε τη χοάνη γίνεται κενός.
Ο weigher υπολογιστής καθορίζει ότι το βάρος του προϊόντος σε κάθε άτομο ζυγίζει τη χοάνη και προσδιορίζει ποιος συνδυασμός περιέχει το βάρος ο πιό κοντά στο βάρος στόχων 100g. Weigher multihead ανοίγει όλες τις χοάνες αυτού του συνδυασμού και το προϊόν περιέρχεται, μέσω μιας υδατόπτωσης απαλλαγής, σε ένα bagmaker ή, εναλλακτικά, σε ένα σύστημα διανομής που τοποθετεί το προϊόν, παραδείγματος χάριν, στους δίσκους.
Η διασπορά είναι κανονικά από τη βαρύτητα, τη δόνηση ή τη φυγοκεντρική δύναμη, ενώ η σίτιση μπορεί να οδηγηθεί από τη δόνηση, τη βαρύτητα, τις ζώνες, ή τα συστήματα βιδών.
Ένα πρόσθετο στρώμα των χοανών (“συμπληρωματικές χοάνες”) μπορεί να προστεθεί στο προϊόν καταστημάτων που έχει ζυγιστεί ζυγίζει τις χοάνες αλλά που δεν χρησιμοποιεί σε ένα weighment, η αύξηση κατά συνέπεια του αριθμού κατάλληλων συνδυασμών διαθέσιμων στον υπολογιστή και έτσι η αύξηση επιταχύνουν και ακρίβεια.
 
Πώς multihead το ζύγισμα μπορεί να βοηθήσει μια επιχείρηση

Το ζύγισμα Multihead μπορεί να βοηθήσει με τους εξής τρόπους:
 

Γεμίζοντας τσάντες
Η σειρά των τσαντών που μπορεί να γεμίσουν χρησιμοποιώντας multihead weighers είναι απέραντη. Από τη μία πλευρά της κλίμακας είναι τα μεγάλα πακέτα τομέα εστιάσεως πολλών χιλιογράμμων. Σε άλλος είναι μικρές τσάντες των πατατακιών που μπορούν να αντιμετωπιστούν με υψηλή ταχύτητα και αποδοτικότητα.
 

Μίγμα-ζύγισμα
Τα προϊόντα που περιέχουν μέχρι οκτώ συστατικά μπορούν να αναμιχθούν weigher multihead, πολύ ακριβώς σε υψηλές ταχύτητες. Weigher διαιρείται σε τμήματα, κάθε ένα με infeed του. Παραδείγματος χάριν, δημητριακά προγευμάτων που περιέχουν τα φουντούκια και ξηρός - τα φρούτα συν δύο σχετικά φτηνά συστατικά, θα μπορούσαν να ζυγιστούν σε ένα multihead με λένε οκτώ κεφάλια που αφιερώθηκαν σε κάθε ένα από τα ακριβότερα συστατικά και τέσσερα κεφάλια σε κάθε ένα από άλλα τα δύο. Αυτό θα εξασφάλιζε υψηλή ταχύτητα ζυγίσματος εξασφαλίζοντας ότι να υπερχειλίσει των ακριβών συστατικών ήταν αμελητέο.
 

Τοποθέτηση στους δίσκους
Ένα καλά-κατασκευασμένο σύστημα διανομής επιτρέπει σε σας για να συνδυάσει την ταχύτητα και την ακρίβεια του ζυγίσματος multihead με την ακριβή, παφλασμός-ελεύθερη παράδοση του προϊόντος στους δίσκους.

Εφαρμογές

Weighers Multihead χρησιμοποιήθηκαν αρχικά για το ζύγισμα ορισμένων λαχανικών. Η χρήση τους επεκτάθηκε εκθετικά στη δεκαετία του '70 και τη δεκαετία του '80 όταν εφαρμόστηκαν στο γρήγορο ζύγισμα των πρόχειρων φαγητών και της βιομηχανίας ζαχαρωδών προϊόντων στις τσάντες. Ποια ντομάτες και πατατάκια κερασιών είχαν από κοινού ήταν ότι έρευσαν εύκολα μέσω της μηχανής και στο πακέτο, χωρίς περισσότερη ενθάρρυνση από τη βαρύτητα και ένα μέτριο επίπεδο δόνησης των τροφοδοτών. Από τότε, η ακρίβεια και η σχετική ταχύτητα έχουν επεκταθεί σε πολλά προϊόντα που τις πρώτες μέρες της τεχνολογίας έχουν δει όπως δύσκολα να χειριστούν.
 

Κολλώδη προϊόντα
Το φρέσκο κρέας και τα ψάρια, είτε σε μια σάλτσα είτε όχι, πουλερικά και το τυρί (συμπεριλαμβανομένου του ξυμένου τυριού) μπορούν να κινηθούν εμπρός με τη χρησιμοποίηση των ζωνών είτε των τροφοδοτών βιδών παρά τη δόνηση.
 

Κόκκοι και σκόνες
Ενώ οι ελεύθερης ροής, λεπτόκοκκες σκόνες μπορούν να ζυγιστούν πιό φτηνά από τα άλλα μέσα (όπως η περικοπή-πύλη ή γραμμικοί weighers, ή οι ογκομετρικοί τροφοδότες), οι κόκκοι όπως οι κόκκοι και τα προϊόντα καφέ όπως το χαλαρό τσάι μπορούν να ζυγιστούν στα σημερινά multiheads.
 

Εύθραυστα προϊόντα
Weighers με τις πιό ρηχές γωνίες της καθόδου και τα διάφορα μειωμένα ένθετα το έχουν καταστήσει πιθανό να συσκευάσουν τα λεπτά και εύθραυστα στοιχεία όπως οι χειροποίητες σοκολάτες και τα γαστρονομικά μπισκότα.
 

Σύνθετα προϊόντα
Χρησιμοποιώντας το μίγμα-ζύγισμα που συνδυάζεται με ένα σύστημα διανομής που προσαρμόζεται για να παραδώσει τα χωριστά συστατικά σε έναν δίσκο, ένα έτοιμο γεύμα μπορεί να συγκεντρωθεί με ακριβώς τις σωστές ποσότητες, για παράδειγμα, ρυζιού, κρέατος και λαχανικών στα κατάλληλα διαμερίσματα.

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Weigher Multihead κόκκων Προμηθευτής. 2020-2024 GUANGDONG TOUPACK INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.